Sjukhuset!

Snart är måndagen slut. Har ni haft en bra dag? Min har väl varit sådär. Måndagar gillar jag inte så mycket mer. Det är inte p.ga att det är en ny vecka utan det är skit jobbigt med stumpen. Får ont och det känns obehagligt. Ni kanske undrar varför det är så. Jag kan väl inte ge dirket svart på det men jag tror det är p.ga värmen och att det blir en dag extra mellan omläggningarna.

Nu är jag iallafall på sjukhuset som vanligt. Kom hit i eftermiddags. Hemma har jag inte gjort så mycket. Typ sovit, packat och gosat med kissemissarna. Dom är otroligt runda och börjar bli stora nu :)

När jag kom till sjukhuset så väntade ena kuratorn på mig. Vi fyllde i ansökan till aktivitetsersättning tillsammans och hon pratade lite om skolan hur det blir till hösten och det lät ju lovande :) blir nog super bra! Ska ha möte om en vecka med rektorn från skolan.
Sen har det tagits prover. HBt låg på 82. Vanligtvis får jag en påse blod då men läkarn tyckte att jag skulle ha två. Andra påsen droppar nu på.
Annars har jag inte gjort så mycket annat här. Tittat på TV och haft ont. Mamma kom även förbi med mat från Max (hamburgeresturangen)

Nu ska jag väl ta och käka något innan jag börjar fasta klockan tolv. Har ju omläggning imorgon. Sent som fan men men. Får försöka stå ut tills dess.. Bye!



En trött och sliten mamma som däckade på golvet   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0