På sjukhuset

Är på sjukhuset fortfarande. Ska hem kl: 20.20. Det innebär att jag kommer missa Talang! :( Det är ju FINAL!!
En västeråsare är med och sjunger opera. Han jobbar här på sjukhuset som undersköterska. Hoppas han vinner för han är cool! Och har en jätte duktig röst. Opera är inte lätt att sjunga ska ni veta! ;)

Jaja. Idag var det omläggning. Istället för kvart över 8 så vart det halv 9. Omläggningen gjordes av Stig och den vart bra. Men hade så ont på uppvaket och det slutar med att man alltid blir dåsig av alla mediciner (smärtstillande)
Känner att det är verkligen jätte bra att jag får göra mina omläggningar i narkos. Annars vet jag inte hur det skulle vara. Skulle bara kunna tänka mig att det skulle vara jätte jobbigt.
Nu har dom även pratat om att jag ska få kontakt med smärtkliniken för att kunna prata om det finns något bättre till mig och berätta om hur jag har det os.v

Annars har jag inte gjort nå annat idag. Sovit bort hela eftermiddagen pg,a narkosen och all den smärtstillande jag får. Men det är skönt att sova bort det. Man mår betydligt bättre när man vaknar sen. Klar i huvudet och så..

Jaja nu är klockan kvart i sju. Ska väl ta något att äta för är hungrig och skiiit sugen på skinka. Då passar väl en skinkmacka bra. Ska be om lite extra skinka på! :)
Ikväll är det talang! Hoppas det går bra för Freddy Amigo! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0