Min måndag

Vet att det är tisdag nu men jag tänkte skriva om min måndag ändå. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Min har varit okej förutom att jag har haft otroligt ont. Det har inte alls varit kul med smärtan. Men räknar man bort det så har det varit bra! :)
Hemma sov jag väldigt länge. Var så himla trött. Sen hann jag istort sett bara med att packa till sjukhuset,äta och linda om lite och sen åka.
När jag kom till sjukhuset så var det möte. Det kom två personal från Wenströmska. Vi pratade om hur det skulle bli till hösten. Jag går ju inte i skolan som vanligt så jag kommer ju få sköta det efter hur jag känner och orkar. Men det kommer nog bli super bra. Dom verkade vara jätte intresserade av att hjälpa mig.
Jag kommer få en dator (lånedator) som jag kommer kunna sköta studierna på. Sen kan eventuellt lärarn komma till sjukhuset eller hem om jag behöver hjälp med något eller typ genomgång. Är det inte toppen? :D
Sen pratade jag med kuratorerna. Vi skrev ansökan till bostadsanpassning och ansökan till personlig assistens. Tror inte jag kommer få assistans (blev nekad av Västerås kommun typ) men det är ju alltid värt att försöka. Hallsta kanske säger annat?

Senare på eftermiddan kom pappa förbi på besök en snabbis. Fick present från honom. Han har ju varit på semester och köpt med sig persenter till Sanna och mig. Tack pappa! Super snällt! (kan visa sen nångång)
Sen har det inte hänt så mycket annars. Fick skit ont på eftermiddan/kvällen så jag har bara legat stilla och tittat på tv. B.la Americas next top model och Norska hollywoodruar. Min favorit av dom som var kvar vann inte :/ Fast det spelar väl ingen roll?)
Mamma var även förbi en säng på kvällen med sallad. Hon stannade bara en snabbis hon med.

Nu ska jag läsa tror jag. Har ganska tråkigt.. Hoppas omläggningen blir bra idag och att jag inte får blod efter för då måste jag vara kvar tills på onsdag :S Jag fick nämligen ingen blod igår (måndag). HB:t låg på 85. Ligger det under 80 så får jag två påsar och ligger det mellan 80-85 så får jag en påse. Och jag förlorar ju alltid lite blod då mina sår läggs om.. Jaja det visar sig om jag får det efter eller ej..
Jösses vad långt inlägget blev nu! :) Hihih! Men nu ska jag stänga ner. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0