På sjukuhset

Hehe jag bloggar nästan alltid vid dags skiftet. eller hur? Men de är typ då jag sitter vid datorn som mest. Igår var måndag och det innebär en ny vecka. Min måndag har varit sådär. Vaknade tidigt för mamma damsugade överallt. Tror hon fick för sig att det inte lät in till rummet där jag ligger men det gör det kära mamma! Sen vid lunch så kommer hon in i mitt rum och säger nå liknande med: Nu är klockan mycket! (hon menade på att jag skulle vakna så hon kunde damsuga rummet då) Men man har ju varit vaken hela tiden. Haha!

Sen har jag packat till sjukhuset. Och nu är jag här. Har haft ganska ont idag. Tyvärr gör det ondare för mig på sommaren då det är varmt.. Så jag vill ju helst ha höst eller vår. Eller svalare sommar. När jag kom till sjukhuset togs det prover. Mitt blodvärde var lågt så jag har fått två påsar blod. Behöver det ganska ofta.
Sen har jag bara legat och tittat på TV. Har ine orkat något annat. Haft så ont i huvudet nästan hela dagen. Hade ett blött örngott hemifrån (som mamma blötte med kallt vetten) på pannan. Det var himla skönt och ha i varma taxin och även här ¨på sängen på pannan. Ett tips om man vill ha lite svalka! :)

Somnade en stund nu på kvällen. Sen vaknade jag och hade skit ont. Så jag har fått morfin. Smärtan släppte nästan direkt. Undrar hur man hade mått om någon smärtstillande inte fanns? Jag hade nog kriverat!
Det är synd att jag har behövt tagit extra smärtstillande så ofta nu för tiden som typ Oxynorm och Morfin (morfin bara på sjukhuset)
Upplever att smärtan är värre och det är tråkigt. Det vart värre då värmen kom så troligtvis är det värmen.

När jag var barn så tog jag lätt smärtstillande (kan inte namnet på det men det var nå  flytande vitt "sörja") Sen har värkmedicinerna blivit starkare och starkare nästan.

Jaja en kul grej jag kom på är att min blogg är över ett år gammal så grattis till bloggen! :D Hihi!



Nu ska jag titta lite på TV och dricka upp min milkshake jag fick! Får det alltid då jag är på sjukhuset! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0