Min dag!

Ja! Äntligen har man internet ett litet tag. Just nu har vi bara ett internet modem hemma så måste dela med dom andra också och syster yster tror jag hade svårt att lämna ifrån sig den. Hehe ;)
Idag har jag haft en bra dag! Hoppas ni har haft det med?
Vaknade mellan 10 och 11. Sen käkade jag frukost och vilade en stund. Efter lunch vid två tiden kom Johanna. Det var mycket trevligt.
Vi pratade lite och spelade skippo. Sen käkade vi ute mat som mamma var och handlade. Vi delade på en kebabtallrik. Tittade även på Pippi Långstrump som gick på SvtB. Drygt bara då man ska äta så får man hela tiden plocka bort kattungarna som vill ha maten. Dom kommer hela tiden från både höger och vänster. Så man hinner ta ttyp 2-3 tuggor sen kommer det en katt. Sen hinner man ta några tuggor tills nästa katt kommer. Så höll vi på! Haha! Och Johanna den människan tyckte det var lite kul. Hon skratta hela tiden, den token! hehe.Men jag kan lova er att det är inte kul att ha det så varenda gång i stort sett då man ska äta! :P

Strax efter sju åkte hon hem. Kollade lite på Pip Larsson. Det är ganska bra tycker jag. Mysigt att kolla på lite såna filmer som Pippu Långstrump, Pip Larsson, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga, Barnen i Bullerbyn och sånt. Tycker inte ni det? Sånt växer man aldrig ifrån!
Nu på kvällen har jag inte gjort mycket. Har Tittat på sommarkrysset och bara vilat. Har haft ont nu på kvällen så har tagit både Oxynorm och stesolid. Och det hjälper. Annars har jag haft det väldigt bra idag och inte alls så ont vilket har varit skönt! :)

 

En bild på Johanna förra gången hon var här och hälsade på. Tycker bilden är fin. Hoppas det inte gör något att jag la upp den Johanna? <3

Nu ska jag kika runt lite på nätet och fråga efter något kallt att dricka. Hade gott!

Kommentarer
Postat av: Geaa

Fin blogg :)

Följa varandra på bloglovin?

Svara gärna på min "dagens fråga" i min blogg också. :)

Kram.

2010-08-03 @ 13:17:20
URL: http://geaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0