Hemma!

Är äntligen hemma igen! Kom hem strax innan 21.00 och det är skönt att vara hemma nu igen efter 10 dagar på sjukhuset. Hoppas alla bakterier är borta nu men det bör dom väl vara eftersom jag fick åka hem :)
Har även haft omläggning idag och omläggningen gick bra. Dock var jag väldigt grinig och hade ont innan jag skulle sövas.. Kunde inte hejda mig så bra. Bad dem att skynda sig med förberedelserna och så fick jag sova sen. Efter på uppvaket hade jag faktist inte så ont och det var ju super bra. Fick pytte lite smärtstillande bara!

Ja. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Sovit hela  dagen efter omläggningen. sen var mamma in och hjälpte med lindorna och även hjälpte att packa och ta hem lite grejer (jag skulle inte få med mig allt tror jag)
Jag blir jätte glad att mamma kan åka in och hjälpa mig med lindorna. Dock lät det på henne som om det kanske inte blir så mer för det blir så dyrt. Och mamma är sjukskriven så hon får ju inte så mycket pengar då. Vet inte hur jag ska klara mig då... :/
Nu ska jag ta mina mediciner och kolla runt lite här på nätet och sen försöka sova. Får se hur det går för kattungarna är percis överallt! Har inte ens varit hemma en hel dag och dom går mig redan på nerverna!! Som t.ex. Då jag åt. Dom ville ha det som var på tallriken så jag fick lyfta ner dem på golvet i stort sett hela tiden. USSCH VAD DRYGT!! Men dom är så söta <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0