God natt!

Tänkte bara skriva ett nattinlägg om min fredag innan jag släcker i denna värme. Usch jobbigt att det är så varmt!
Igår hade jag omläggning klockan 8.00. Var där npgra minuter efter för min pump med näring krånglade. Får alltid näring i dropp då jag läggs om eftersom jag fastar den dagen nästan hela dagen. Tror det är typ 1400kalorier i det droppet jag får (för er som undrar)
Jaja..
Omläggningen gick bra. Det var stig som la om och jag bad narkossköterskan säga till honom att linda hårt så det gjorde han. Så det är stabilt och bra!
Efter omläggningen och några timmar på avdelningen så kom mamma med min permo. Jörgen skjutsade in den som han gjorde förut med släp. Så mamma och jag gjorde oss redo för att gå på city festivalen som är i Västerps.. Marknad och så. :) Köpte en del som örhängen, tshirt,väska,brända mandlar och en pins eller vad det nu heter.. Visar bild imorrn tror jag om jag kan låna någons kamera. Min funkar ju som den själv vill. Men det var trevligt på marknaden. Hade sannas hund med också för hon var till Ullared med syrran m.fl.
Det var någon konstig människa som sa till mamma att hon tyckte det var djurplågeri att ha med hunden på stan. Fattar inte hur hon tänkte men hon sa det. Jag menar vad är det som är så farligt med det? Jag tycker det är en bra träning för hunden så att den inte blir skygg och mamma bär honom då det är jätte mycket folk för annars försvinner han och riskerar att bli "sparkad" för att man kanske inte ser honom. Och vår Bozz (hund) var ju inte den enda hunden på stan. Jaja alla har ju olika åsikter. Hade somsagt en bra dag och nu ska jag nog släcka och försöka sova så gott det går, min pump på madrassen skallrar och det är jobbigt. Även värmen tar ju kål på en! God natt med er!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Ja de smakar verkligen pyton! Usch då, vad är det för slags sjukdom? :(

2010-07-03 @ 14:20:33
URL: http://bissy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0