usch

Usch vilken dag man har haft idag. Ingen feber hittills iallafall och det är skönt.
Dagen började med att man blir väckt för rond och dom säger att det ska tas en massa odlingar.. Jag var dö trött för somnade tidigt imorrse för hade ont inatt.

Dom tog först odling upp i näsan. Ni som har tagit det vet ju att det är inte så himla mysigt det inte.. Uuuh! Sen var det svalget. Och senare prover ur båda armarna och porten. Så dom har "tagit" ganska mycket blod ifrån mig så jag får säkert blod imorgon.. Blääh!
Anledningen till att dom tog i armarna var att när dom tidigare tog blododling från porten så visade svaret på att det kunde vara nå bakterie (minns inte namn) och det visste man inte om det är runt porten bakterien satt eller om det kan vara i blodet. Jag tror anledningen var så. Det var ialla fall vad jag uppfattade det som.

Och sist så vart det urinprov (igen) Jag gjorde det ju för några dagar sen ju! Och efter allt så fick jag vara ifred vilket är skönt. Men jag får inte åka hem :( Får antibiotika intravenöst nu. Ska få det morgon och kväll och det tar 2 timmar.
Men Jörgen och Sanna kom hit idag. :) Dom stannade ganska länge och det var ju kul! Hoppas mamma kommer ikväll efter jobbet om hon orkar. Ja det var min dag.. Nu ligger jag och bara tar det lungt. Har precis målat lite och antibiotikan tickar på..
Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har! Hörs!

Kommentarer
Postat av: muffins

hej, usch vad jobbigt med massa såna hemskheter, verkligen inge kul å ta. fast man måste väl för å veta vad som växer. tråkigt att du inte fick komma hem i helgen men roligt att du fått besök :) hoppas nästa vecka blir bättre. vad målar du för nått? håller själv på å målar med oljefärger, ganska svårt faktiskt.

kram kram

2010-01-17 @ 21:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0