Söndag

Hej bloggen!
Känns som om det var ett tag sen man skrev här nu men det är det väl inte? Eller? Jaja. Skriver lite nu iallafall. Hihih!
Har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej. Var ju begravning i fredags och sen åkte jag hem. Var hemma till igår. Sen har jag bara legat i sängen på sjukhuset.
Känns ganska jobigt. Yrseln finns fortfarande kvar och det vätskar från stumpen.. Känns som om det inte kan bli värre.. Suck!
Men nu har jag iallafall fått svar på varför jag känner mig yr ibland. Förmodligen är det min antidepressiva som man får det ifrån. Biverkning alltså. Det var en kompis som kom på att det kunde vara det sen bad jag läkarn kolla upp det.
Det är väl bara att "hålla tummarna" att det är det och att det försvinner snart så det inte är nåt annat som har hänt.

Jaja nog pratat om mediciner. Idag var Johanna här på besök. Mycket kul! :) Känns härligt att man har så bra vänner som kommer upp och livar upp mina dagar ibland här på sjukan. Förstår inte alltid hur dom orkar men jag är väldigt taksam och glad att jag har dem <3
Vi gjorde inget speciellt. Vart och kolla på tv, prata och datan mot slutet. Hon åkte hem tio över sju.
familjen var även här idag :)

Nu är jag ensam och gör inget speciellt. Är ganska less över stumpen som är blöt. Vill så himla gärna ha omläggning imorgon istället för tisdag. Skulle nästan göra allt för det! Men tror inte det blir så..
Dags och avrunda nu.. Ska se på "En annan del av Köping" som börjar snart. Dom är ju bara för härliga! Nån mer som brukar kolla på det?
(nya säsongen börjar idag)

Och efter det så blir det och kolla på Click! :D





Han som har orange tröja har jag sett! :) (tobbe) Dom är jätte härliga tycker jag! Hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0