Måndag kväll

GOd kväll!
Hoppas allt är bra med er läsare! Här är det helt okej. Förutom att jag har ont i magen. Uuh! Aldrig kul med värk.
Men är glad ändå. Idag hade jag ju OMLÄGGNING! :)
Stig är så snäll som sa att det gick bra idag istället för imorrn! Fatta vad skönt det känns! Måste vara svårt för er att förstå men sak samma. Hahah!

Annars om det inte hade varit omläggning så vet jag inte hur jag skulle orka idag. Hade nog legat här i sängen livrädd typ. Men det slapp jag! Yes yes yes!
Hähä vet inte vad jag ska skriva. Har inte gjort så mycket idag heller. Det var ju omläggning och sen efter det så sov jag. Sanna kom hit till kvällen. Hon läste och jag kollade på "Familjen annorlunda". Vädigt bra program. Ni som inte vet vad det handlar om så handlar det om tre olika familjer som har många barn. Den ena familjen har 10 barn och en annan 9 och den tredje väntar sitt 8onde barn. Förstår inte hur man kan skaffa så många och kunna försörja alla? Hmm..

Aja.. Nu till kvällen har jag vart inne på gratisbio. Har försökt samla ihop lite poäng. Kommer man upp i en viss summa så får man gratis present kort. Det är ganska svårt men om ni vill bli meddlem så får ni gärna använda länken så jag kan värva er. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=264206

Snart ska jag käka något rån och sen försöka sova. Är inte så jätte sigen på mat p.ga magen.Har skola imorgon vid 10. Tråkigt att det har börjat igen. Men men.. Skönast att vara ledig. Tycker inte ni det?
Byebye!

Kommentarer
Postat av: muffins

kul att du fick omläggning i går :) ja skola kan ju vara lite trist ibland men plugga måste man ju om man ska få nått jobb sen, lite utbildning måste man ju ha.

lycka till medplugget!

2010-01-12 @ 10:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0