Min onsdag!

Min onsdag har inte varit så bra. Har haft ganska ont i stort sett hela dagen. Men har försökt stått ut. Hade lite planer på vad jag skulle göra idag som t.ex komma upp men det är inte roligt att vara uppe och ha ont. Så jag har legat i sängen.
Somnade väldigt sent inatt som vanligt vilket gjorde att jag sov hela förmiddagen. Johanna kom strax efter lunch. Vi gjorde ingenting. Bara pratade och kollade på TV. Det var kul att se dig Johanna! :)
Även Pilla kom idag. Hon hade med sig mat till mig från McDonald´s

Jätte gott! Så tack till dig Pernilla!! :) <3

Johanna åkte för ca en timme sen. Nu sitter jag och pratar med Jörgen medans Sanna är i duschen och mamma är hemma.
Ikväll blir det väl att titta på Andra Avenyn. Det ska bli spännande! Kollar någon mer på Andra Avenyn?



Kommentarer
Postat av: Jizzi

Hejj Sara.

jag har ingen inställning då jag målar håret vitare. Utan har bara gjort det väldigt många gånger och är säker på det jag gör. :) men det är en luddig pensel som är lite genomskinlig. och då gör det inget om det kommer lite utanför. övning ger färdighet.



Över till ditt andra problem, om du startat GImp, och klickar på arkiv öppna som. Eller öppna från (minns inte vad det heter.) då är det bara att klcika fram till den filen du vill ha och klicka på okej. På vissa datorer går det även att dra in bilderna. Om du tex. har gimp symbolen på skrivbordet. Öppna mappen där din bild finns. Klicka och dra den över symbolen så gimp-symbolen markeras. Släpp, och så har du lagt in bilden i GIMP. om det fortfarande inte funkar och om det står att filmen är tom. Så är det antagligen fel på bilden. Du kan testa attt tex print screena bilden och spara print screeningen igen. då brukar det funka.



Hoppas jag fattade din fråga och lyckades förklara den så gott som möligt. Lycka till, och hör av dej om du får mer problem. ^^

2010-02-10 @ 19:22:51
URL: http://hofosho
Postat av: ~ Melliissaah ♥

jag kollar SÅKLART!;)(y)

2010-02-11 @ 06:33:21
URL: http://fikii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0