Natt inlägg

God natt! Eller det kanske man säger sen. Men jag menar god natt som god kväll typ :P Hih!
Har ni haft en bra start på den nya veckan? Min har varit okej.
Har varit hemma halvadagen igår och sen har jag åkt till sjukhuset som vanligt på måndagar. Hemma har jag inte gjort så mycket utan jag har packat till sjukan. (alltså min dag har inte varit så händelserik alls) :P

Direk när jag kom till sjukan så frågade dom om jag kunde duscha direkt men jag sa att jag inte brukar göra det på måndagar av anledningen till att det inte känns bra. Brukar köra ordentlig tvätt i sängen..
Så då togs prover direkt och mitt HB låg på 86. Fick ingen blod. Bara det inte går ner till under 85 idag sen då efter omläggningen och dom märker det för då kanske jag får blod med tanke på att mellan 80-85 så brukar jag få en påse och under 80 så får jag två påsar blod.
Men det visar sig..
annars har jag inte gjort så mycket nu på kvällen. Käkat och sen gjorde jag min sängtvättning. Hade även väldigt ont ett tag men det gick sen över vilket var skönt. Så har inte haft så ont mer idag. Vid 23.00 tiden kom mamma och Jörgen. Vi kollade på film. Var skräckfilmen Drag me to hell. Någon som har sett den? Jag tyckte den var lite äcklig här och där. Och även väldigt overklig men den var okej att se. Kommer kanske en resencion senare någongång. :)
Tror mamma inte tyckte om den så värst! Hihi! Fast jag måste erkänna att jag vart lite äcklad jag med i filen ibland. Hehe!

Nej nu ska jag kika runt snabbt här på nätet och sen försöka sova. Har omläggning tidigt idag. Tror jag. Sov gott med er! Kram kram

Kommentarer
Postat av: Hermanmaiken

Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book.

2011-06-07 @ 13:46:55
URL: http://hermanmaiken.blognd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0