Jaha ja..

Nu har man haft möte med människan från LSS. Kan säga att mötet var jobbigt. Hon ställde en massa frågor men samtidigt förstår jag att dom måste ju göra det. Ställa frågor och jag ska berätta vad jag kan och inte kan. Jobbigaste var när hon fråga om det har blivit bättre eller sämre efter blödningen förra året.
Då inser man verkligen att det har blivit sämre med stumpen. Usch det är så svårt att förklara.. Men så är det.

Sen mot slutet lät det som om jag inte kommer få personlig assistent. Men det är bara att hoppas för jag klarar mig inte helt själv.

Sen en annan sak. Jag har sista dagen att fundera på vad jag ska göra med skolan. Det är ett svårt och stort beslut jag måste ta. Är mycket inne på att hoppa av linjen jag går på nu.
För det finns inte mycket jag kan göra i skolan. Och ska man gå i skolan så ska man ju gå där för att lära sig nånting och inte bara vara inskriven.
En viss person (nämner inte namn) tror att är jag inskriven så får jag studiebidrag men det får man inte alls. Jag måste ju även gå i skolan på dom flesta lektioner varje dag för att få studiebidrag men jag vet inte om hon förstår det. Så hon tycker jag ska vara kvar och inskriven.
Men jag är mycket inne på att hoppa av linjen jag går på. Sen får man väl vänta ett år och söka om en annan linje och satsa på den?
Usch vad allt är krångligt i mitt liv.. Livet är inte lätt att leva för fem öre har jag märkt.


Kommentarer
Postat av: muffins

usch vad jobbit du har det... ja studiebidrafår man ju inte om man är borta mer än 20% och det förstår jag blir svårt för dig att klara. hoppas du kommer på en bra lösning och trivs lite bättre med livet, nu är du ju 18 så det är alla fall du som bestämmer. lycka till

kram <3

2009-09-08 @ 16:11:31
Postat av: Johannah

"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet"



För dig tar stormen så mycket längre tid och det är inte lätt att lära sig att dansa i regnet i din situation. Ibland så vill man bara ta allt det dåliga och all din smärta och föra över det på sig själv bara för att du ska få slippa det! Kämpa på, jag vet att du klarar det! Och du är värd allting som livet har att erbjuda <3

2009-09-08 @ 22:01:46
URL: http://joseeneriksson.blogg.se/
Postat av: - H*

- ojdå , hoppas det löser sig!

2009-09-08 @ 22:50:34
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Anonym

har läst någonlunda mycket om vad som hänt dej.

hemskthemskt , krya på dig som in i de!!

2009-09-09 @ 01:24:06
URL: http://isabellelilly.blogg.se/
Postat av: Emily

Awww gumman då =( jag lovar att allt kommer lösa sig, jag tycker att du ska hoppa av skolan så att du fullt ut kan konsentera dig på allt annat just nu det är så himmla mycket runt om kring dig just nu, jag förstår inte hur du orkar! Du är en sånn otorligt stark och fin tjej<33 Hoppa av skolan och andas ut, det kommer fler chanser det lovar jag dig =)

2009-09-09 @ 10:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0