God natt!

Ville bara önska er en god natt! Jag bilr nog vaken ett tag till. Svårt att sova.
Fick lite olika mediciner för ca 2 timmar sen. För då var det ännu värre. Det är skönt att det är lite bättre. Konstigt vad tabletter kan hjälpa igentligen. Eller? Hihi!

Synd bara så fort jag rör mig i sängen så börjar det kännas ännu mer. Ganska tråkigt för ligga still vill jag inte. Man måste ju kunna röra sig annars blir det jobbigt.
Hoppas jag får en tidig omläggning idag :) Har dock lite svårt och tro det för jag tror inte jag fanns med på op listan men hoppas kan man ju alltid göra. Morgon personalen får jaga på dem lite! :D Det kanske går?

Aja nu ska jag kolla runt lite på nätet en sista gång och sen fortsätta läsa på boken "Ljudet av ditt hjärta" så jag kan börja läsa den boken jag köpte nångång. Tycker det är jobbigt att läsa 2 st samtidigt. Bättre och hålla sig till en bok i taget.

God natt med er! Kram kram

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!

Fick adressen till din blogg av din syster Jenny. Hon hittade mig på nätet... Jag heter Marie, är 27 år och har oxå Klippel Trenaunay. Jag bor i helsingborg (fortfarande hos mamma för jag varit ganska sjuk), har en liten hund.



Skulle vara kul att höra från dig! Jag hittade inte din mail adress så jag skrev ett mail till Jenny som jag hoppas hon skickar vidare till dig!



Kämpa på!



Kram,

Marie

2009-09-14 @ 18:07:40
Postat av: Marie, igen...

Hej, jag igen....

Jag läste att du fått kontakt med Bostan. har ni försökt få hjälp på Great Ormond Street Childrens Hospital i London??? Jag har träffat de läkarna och de är helt fantastiska! Europas KTS specialister!!! Det nätverk jag är medelm av i England ska tillsammans med de här läkarna sätta upp en specialistklinik för bland annat oss med KTS. Kliniken kommer att ligga i Bristol i england. Alltid närmre äm Boston ;-)



I alla fall, de läkarna som finns på Great Ormond Street i England kan jag hjälpa dig att få kontakt med. Om det inte är så att läkarna redan försökt. Där finns en kvinnlig kärlkirurg som heter Samira Syed och hon är helt fantastisk!



Snälla du, hör mer än gärna av dig till mig! Glad om jag kan hjälpa!



Kram, igen

2009-09-14 @ 18:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0