Fredag!

Idag har det faktist inte hänt så mycket. Sov ganska länge vilket var super skönt. Sen föröskte jag ta mig upp trots att det inte kändes bra alls. Och jag LYCKADES! Fast jag var inte glad då jag var uppe p.ga stumpen.
Jag och en lekterapeut gick till kiosken för att köpa mat och jag köpte en räksmörgås och drack Sprite Zero.

Sen gick vi till kiosken där jag köpte lite godis. Kan vara gott och äta sen (just nu är jag inte så sugen) när typ idol går på tv eller dirty dancing om jag inte har ätit upp det innan. Haha!
Då jag var tillbaka till avdelningen la jag mig i sängen. Känner mig dåsig, ont i huvudet och stumpen. Tempen ligger lite högre men har inte ritkigt feber än. Bara det inte höjs och man ska bli sjuk eller få nå infektion eller något. Det har jag inte tid med..

Vad ska ni hitta på en fredag som denna? Berätta gärna :)
(behöver inte publisera kommentarerna om ni inte vill)
Kram





Kommentarer
Postat av: muffins

vad kul att du kom upp idag :D de måste ju va skönt att komma ut från rummet och se lite annat. jaha fredag, ska väl se på idol... annars händer det nog inte mycket. ska på kulturevent i morgon och lyssna på musik å titta på lite dans. hoppas helgen blir bra för dig!

kramkram

2009-09-18 @ 15:45:34
Postat av: Sandrah

Hoppas du haft en trevlig fredag kväll. Själv sitter jag och har dödsångest. Väntar mitt första barn i Januari och fick reda på igår att jag troligtvis har leukemi. Hela världen har rasat så jag försöker hålla humöret uppe. Blir inspirerad av dig som verkar va en väldigt stark person. Gillar din blogg / Sandrah

2009-09-18 @ 23:25:43
URL: http://sandrahanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0