Omläggningsdag

Hejsan!
Har haft omlägggning idag som vanligt. Började med dusch. Gick faktist rätt okej vilket var skönt. Annars har jag det ofta lämpigt med värk och så. Sen efter det så vart det inte så mycket annat. La mig i sängen igen som var nybäddad inför OP.
Gissa när jag fick OP tid?......... Kvart i 2!! :O Jag var så törstig. Man får ju inte dricka och så när man fastar så jag var ganska glad då jag skulle få tabletter. Det är då man får ta en iten skvätt vatten för att få ner tabletterna. Hehe!

För övrigt sov jag på förmiddagen. Hade inte mycket och göra och jag var trött. Lagom till jag skulle iväg kom mamma och följde med till OP då jag skulle sövas.
Dom berättade att det var *A* som skulle lägga om och jag blev ledsen direkt för förra gången blev det inte alls som jag hade tänkt mig trots att jag sa till som jag vill ha det. Då fick jag prata med han innan jag skulle sövas. Men den människan är så duktig på att inte lyssna och pratar i mun på mig. Då grät jag bara ännu mer. Han fattar inte att det måste ju kännas bra för mig. Det är ju jag som ska gå runt med det på kroppen och inte han.

Men helt plötsligt kom stickan från ingenstans och sa att han kunde linda som stickan alltid har gjort. Då vart jag gladare igen och började lugna ner mig. :)
Så nu är omläggningen bättre!

Jag kom tillbaka till avdelningen vid 18.00 tiden tror jag efter att ha legat på uppvaket och sovit "bort" narkosen lte. Hade även lite ont efter och det får man ju också hjälp med där.
Senare kom mamma tillbaka då jag var på avdelningen. Stackars mamma har ont i ryggen :( Hoppas det blir bättre. Man ser liksom att hon har ont... Och det är ju aldrig kul och se nån annan gå och ha ont.

Aja nog skrivet.





Fick av en sköterska idag! Vet inte om jag får säga vem men tack så mycket! Love Hello Kitty <3

Kommentarer
Postat av: "ssk"

Varsågod!!! ;)

2009-11-10 @ 01:03:12
Postat av: Jenny

Vad fint och verkligen snällt av henne! Är det klistermärken? :)

2009-11-10 @ 19:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0