På sjukhuset

Haha vilket snurrigt inlägg det var innan detta jag skriver nu. Men jag var så trött då jag skrev. Men har rättat nu så nu förstår man texten. Haha
Men iallafall är tillbaka till sjukhuset. Var framme vid 16.00. Färden tillbaka gick bra fast jag var mycket orolig. Det kändes inte alls bra i stumpen då jag åkte och jag trodde verkligen det skulle blöda.

Ja nu har man varit hemma i lägenheten också. Somsagt jag tycer det var sådär. Trivdes inte så jätte bra faktist. Låter kanske konstigt men det kändes instängt när det var så litet. Vi var inte 3 personer som jag trodde det skulle bli. Vi var 5 personer och 2 hundar i en tvåa. (min storasyste var också hemma så henne fick jag också träffa, jag trodde hon skulle vara hos pappa) Ni kan förså att det var trångt. Var t.om ganska svårt att komma fram med britsen (i lägenheten) som jag åker på fram och tillbaka till sjukhuset.
Idag hemma har jag inte gjort nånting. Har inte haft så stor lust till något. Jag sov mest bort tiden och är fortfarande ganska trött.
Det som var roligast med att vara hemma var att få träffa alla djur och människor. :) <3

Nu här på sjukhuset så har det tagits prover inför imorrn. Hade HB 78 tror jag det var så jag ska få blod. Lite synd att omläggningen är imorgon. Vill hellre ha den på fredag tror jag för nästa omläggning blir då på tisdag nästa vecka. Det blir liksom en dag extra och det kommer vara väldigt jobbigt när det är en dag extra.
Det är svårt att förklara men jag kan försöka.

Jag har omläggning Måndag och torsdagar. Måndag till torsdag så går det 3 dagar. Torsdag till måndag så blir det 4 dagar. Då vill jag hellre ha på fredag nu för då går det 4 dagar eftersom jag hade omläggning i Måndags. Men har jag omläggning imorrn så blir det 5 dagar. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag försöka hitta på något medans jag väntar på blodet. Har ganska ont i huvet så ska nog vila.





Kommentarer
Postat av: mattias birgegård

när får du åka hem för gott?

2009-12-17 @ 13:41:43
Postat av: Pilla

jätte fin header gumman,man får verkligen jul känsla av den. Va kul om du kunde hjälpa mig med ljudklipp på bloggen sen. kram

2009-12-17 @ 20:21:38
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0