Går dagen,

Tänkte berätta lite om gårdagen. Pernilla kom somsagt. Fick present av henne. (födelsedagspresent) För vi har inte setts sen jag fyllde år.
Och om jag vart glad över presenterna! :D Vart faktist jätte glad. Hon har så bra smak min syster och vet precis vad jag vill ha och vad som passar mig typ. Hihi och det är ju super bra!
Jag fick en T-shirt, en hello kitty plånbok, hello kitty shower gel (tre olika dofter) och badskum i en stor hello kitty figur. Bild längre ner. Tog kort på allt för utom t-shirten för det var så svårt och få med allt på bild. Kunde i och för sig tagit kort och delat upp dem lite men aja..

När hon var här så käkade vi kebab. Bjöd på min stora kebabrulle som var kvar sen igår. Sen kom även Sanna och vi började kolla på film. Den hette Signs (tror jag). Skulle vara en thriller men var inte läskig men den var bra. Någon som har sett den?
Mamma kom typ mitt i filmen också. Så det vart en tjej kväll typ :) Ganska trevligt faktist. Senare på kvällen var Sanna och jag ensama här för mamma och Pernilla hade åkt.
Sanna och jag spelade Mario Cart på Nintendo 64. Hahha! Nostalgi typ ;P Nej då men det är b.la vad dom har här på sjukhuset och låna ut och det är ju bra att något finns.
Jag tror jag typ vann en omgång av tre sen vann Sanna resten. (alltså i en omgång är det 4 banor så man typ plussar ihop poängen efter dom 4 banorna och ser vilken som vann)
Vi körde alltså 12 banor sammanlaggt.

Senare kom mamma tillbaka och vi kollade på "djurens ö" på TV. Det är ju super att det finns sånt för djuren i naturen så dom kan få en andra chans då dom blir skadade. Dom har ju lika stor rätt att leva som alla andra tama djur tycker jag.
Efter det så fortsatte vi kolla på TV. Det vart då "Trollkarlens hemligheter" på kanal 5. Det kan vara ganska roligt och se hur dom gör fast vissa "trick" kan man ju även nästan räkna ut själv.
Efter det så åkte mamma och Sanna hemåt. Ska ju somsagt inte bli allt för sent för Sanna som har skola imorrn (ja idag)

Jag skulle ha bloggat tidigare men anledningen till att jag gör det nu är att jag inte har mått bra. Det är bara en massa krångel med stumpen och det är helt värdelöst tycker jag. Har haft jätte ont men nu börjar det ge med sig, istället ska det kännas obehagligt som bara den. Ligger här i sängen och är jätte rädd för vad som kan ske.. Min rädsla för allt är totalt värdelös.. Blir nog att sitta uppe inatt tills jag somnar av utmattning eller något. Dessutom så ska en medicin jag får i dropp bytas vid 02.00..
Ni anar inte hur jag LÄNGTAR till omläggningen! Hoppas verkligen att det blir idag och att det inte är så många akuta grejer..

Shit vilket långt inlägg det blev nu.. Hihi sorry!
Jag ska väl hitta på något pch försöka tänka på något annat än min hemska stump. Läsa, surfa runt på datan, pyssla.. Vad vet jag? 
 
Vi hörs! Hoppas ni har en så mycket bättre natt än vad jag har!




Grejerna som jag fick av Pilla. Somsagt T-shirten fick inte plats och den var ganska svår och fota tyckte jag.
Minns ni att jag nyligen köpte en plånbok? Kan även berätta att jag förmodligen kommer använda den jag fick av pilla till största del för den var så mycket bättre och även sötare. :)

Tack så hemskt mycket för presenterna Pilla! :) <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0