Torsdag!

Är på sjukhuset så här som vanligt på torsdagar. Tagit lite prover då jag kom, vilket jag borde ha fått svar på nu. Så jag ska fråga om det. 
Om inte annars så borde svaret komma när som helst. 
 
Har även hunnit duscha innan middagen som serverades strax efter 17. Gick bra att duscha, förutom att duschmunstycket satt lite löst så det sprutade vatten åt alla håll, både höger och vänster, högt och lågt. Haha! 
Så det bara att skruva åt de ordentligt och duscha vidare. 
Middagen serverades strax efter jag kom ut ur duschen av sjuksköterskan. Fick först nå konstig gryta som jag faktiskt inte har nå aning om vad det var för något, och det såg inte gott eller aptitligt ut heller. Såg verkligen ut som en spya, med lite ris bredvid.  Och jag kände: Ska jag äta det där?! Började peta lite i det med gaffeln och precis då kom undersökterskan in med en matbricka och utbrast: Har du fått mat? 
Tack och lov att hon kom in, så jag fick byta mat. Vågade mig inte på det där andra. Jag skulle ha tagit bild på den sörjan och visat er. Att jag inte tänkte på det! 
Nu fick jag iallafall pasta, någon sås och nörkött strimlor. Den är faktiskt helt okej. Helt klart bättre rätt! 
Har även en liten efterrrätt kvar som jag ska käka upp som består av kladdkaka med grädde och lite Pepsi till det. 
 
Klockan 20:00 börjar Familjen Annorlunda (tv4) vilket jag ska se och efter det är det Berg & Meltzer i Europa (5an) som jag med ska se. Så får försöka hitta på något tills dess.  Tänkte att jag kunde lämna lite rader här, även om det egentligen är rätt "dött" på fronten här hos mig. Är fortsatt förkyld och hostar något enormt. Och har ont samt är tjock i halsen. Tänkte be om inhalation senare innan natten.  Det hjälper iallafall en liten stund. 
 
Hoppas ni mår fint idag! Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0