I väntan på att få åka hem..

Lämnar någon rad här. Denna vecka hade jag omläggning redan igår, med tanke på att jag la om förra gången i torsdags p.ga syrrans studentfirande. 
Jag kände att de blir så otroligt långt mellan torsdag och tisdag så därför förde jag önskan om omläggning måndag och sedan gå tillbaka till vanlig rutin igen. 
Är jag ute i god tid så brukar dem inte vara omöjliga här på sjukhuset, när det är något speciellt som ska ske mig i mitt liv. 
Igår klockan 15:45 igår, hade jag tid på operation för omläggning. Blev väldigt sent med andra ord och jag var inte tillbaka på avdelningen förrän vid tolvslaget inatt. Fick höra av nattpersonalen att läkaren som hade lagt om hade sagt stumpen hade varit otroligt blöt denna gång av vätska så han ville ha en vikt på mig så snabbt som möjligt efter omläggningen för då är det ju som torrast och ger minst felvikt. Så det var bara att ta den mitt i natten och efter det kände jag att jag behöver äta något. Därefter släkte jag för natten och försökte sova. 
 
Idag har jag bara tagit det lungt, har nu blivit bortkopplad droppet och väntar nu på att få åka hem. Taxin kommer 17:20. Fördriver tiden genom att se på webbTV - Berg & Meltzer i Amerika (repriser) dem är ju så roliga! 
 
Bild lånad från: kanal5play
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0