Nytt utseende och lite rader om allt möjligt..

Tänka sig att vi går in i 2015 nu. Nu ska man lära sig att skriva 15 i slutet på året och inte 14 på viktiga papper. Hur ska det gå?  Brukar ta ett tag för mig att komma på: "Nä, inte fjorton, det ska vara femton nu!" när jag skriver exempel datum. Haha! Jaja.. 
 
Hade ni en fin nyår? Jag låg hemma med feber på kvällen. Spelade lite Binglotto med min assistent. Sedan fixade jag lite lätt tonfisksallad av det som fanns hemma som jag käkade till kvällsmat, och runt 23:00 släppte jag hem min assistent som slutade då för dagen.  
Låg sedan bara i sängen sedan och kollade på Tolvslaget på Skansen som gick på SVT. Var jätte trött, men jag får ta igen nyår till detta år.
 
Idag då, assistenten kom klockan 11:00. Käkade brunch som bestod av köttfärs med tacokrydda i, grönsaker och dressing i pitabröd. Det var riktigt gott! Det var lite rester från igår.  Till det kikade vi på Rädda Willy 3. Tycker dem filmerna är så mysiga på något vis. Tycker inte ni? 
Jag spolade sedan katetern med assistenten som handräckning, sedan lindade vi om på stumpen. Det blev ganska löst lindat på omläggningen i tisdags så all material glider på stumpen vid minsta lilla rörelse känns det som. Speciellt nu när jag har hosta, vilket jag inte tror att jag har nämnt i bloggen om nu? 
Det är lite jobbigt, var inte alls länge sedan jag drogs med hosta. Det var i novembermånad.. 
Nog om det, taxin kom strax efter 15:00 och körde mig till sjukhuset. Prover togs direkt, och efter det har jag duschat. Provade ett nytt shampoo och balsam idag. Även ny på marknaden, från Garnier. Känns jätte bra i håret med den. Får se om jag ska skriva en liten recension eller "Saara tipsar" om den sedan? Ska nog prova den några gånger till innan jag säger något om den. 
Efter duschen fick jag reda på mitt blodvärde som låg på 92 så jag slipper blod idag. Det är otroligt skönt! Har även käkat lite middag och hunnit inhalerat lite. Jag bad om det då det känns lite bättre en stund. 
Nu ska jag vänta på att klockan blir 20:00, då Agnetas nyårskarameller börjar på TV4. Tycker det kan vara lite kul att se 
 
Förresten, nytt useende på bloggen. Är rätt nöjd för en gångs skull! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0