Sjukhuset!

Jag har ganska nyligen precis käkat lite middag som bestod av pasta och köttfärssås. Den är helt okej här på sjukhuset tycker jag Innan middagen var jag in till duschen och duschade. Riktigt skönt! 
 
Min taxin idag till sjukhuset var riktigt sen idag. Istället för att åka 12:20 idag, så åkte jag runt 13:00. Min assistent fick jobba över med andra ord. 
Jag tyckte riktigt synd om chauffören som körde mig. Han var verkligen jätte stressad p.ga detta strul idag. Jag åkte som sagt runt 13:00 mot sjukhuset. Klockan 13:10 skulle han vara på en annan avdelning på sjukhuset samt ha lämnat av mig. 
Det finns inte en chans att han skulle hinna med det. Jag bor ute på landet och det tar ca 15-20 minuter att köra mig dit jag ska.
Men jag kom iallafall fram till sjukhuset. Blodprover och lite kontroller som blodtryck, temp och satration togs direkt, och strax därefter kom pappa på besök. Idag var han ensam för Annabelle praktiserade. 
Vi tittade på reprisen av Melodisfestivalen och pratade lite. 
 
Såg ni programmet i lördags? Det gjorde jag med + idag. Jon Henrik Fjällgren är fantastisk med sin jojk. Jag bara älskar den. Det berör och är så mäktigt att lyssna på!  Han fick mina röster både på appen och på sms. Tror han kan ta hem det hela sedan på finalen här i Sverige. 
Vad tycker ni om honom? 
 
Sedan åkte pappa vidare. Och jag tog mig in i duschen. Dem på avdelningen hade fler som behövde duschas inför olika saker och ting imorgon. Så jag fick hjälp först in i duschen, vilket var skönt att ha det gjort tidigt. Då kan jag bara slappna av sedan resten av kvällen  Slipper blod idag för att mitt blodvärde låg på 86. Men det blir nog garanterat en eller två påsar till nästa gång.. 
Ikväll har jag goa Freddy Amigo som undersköterska här. Han är jätte snäll, go och rolig som person och undersköterska. Känner ni igen honom från Talang för några år sedan? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0