Erikslund shoppingcenter!

Oj oj oj vad natten har varit svår. Jag har varit trött men ändå inte kunnat slappna av, få ro och sova..
Låg och vred på mig i sängen en bra stund innan jag började fundera på om det var fullmåne. För det var precis så det kändes som det. 
Började googla efter en måne "kalender" och ja, givetvis var det fullmåne. Även kallad "Blå måne" då det är andra gången i juli månad som månen är full. Det är ju häftigt! 
 
Klockan 06:00 där omkring började en fluga cirkulera runt mig som drev mig till vansinne. Så då kunde jag inte sova pga det. Hehe! 
Kikade lite på tv på morgonen. Rättare sagt Stallkompisar - The saddle club. 
 

Älskade det programmet som barn och blev glad när jag såg att det gick lite avsnitt idag på morgonen. 
Kollade alltid på dessa avsnitt med mina syskon för flera år sedan. Det är ju verkligen en mysig hästserie för barn och yngre ungdomar.
 
Somnade sedan om en stund och fick sova ca 2timmar. Sedan vaknade jag för dagen och mamma och jag bestämde oss för att åka ut till Erikslund Shoppingcentret. Jag ville framförallt käka deras frozen yoghurt glass vilket vi hann med.
 
 
Och så var jag ute efter en plastbox med lock som jag kan lägga mina pärlor och pärgrejer i. Har dem nu i en fiskelåda men det får knappt plats mer material i den fiskelådan. Det kommer säkert bli mer material till och från. Haha! 
En plastbox köptes som sagt. Tog dock inte kort på den. Kanske kan se imorgon när jag ska plocka och rensa med det, men jag orkar inte nu ikväll. 
Så ville jag in på Citygross. Och det var där jag hittade plastboxen. Hittade även detta söta pennfodral. Behövs till mina målarpennor.
 
 
Jag köpte även lite ätbart till mig, och kattmat till katten på City Gross. Jag hittade även: småpärlor på TGR:
 

Och tunn men stark fiskelina, samt tändare på Clas Olsson. 
 

Fiskelinan och pärlorna tänkte jag ha och prova pärla pärldjur. Men får nog börja att prova mig på platta djur så jag förstår mig på begreppet. Och sedan när jag känner att jag är haj, kanske prova mig på djur i 3D. Men det verkar fruktansvärt svårt! Hehe!
 
Nu är jag hemma och mat håller på att fixas. Ser på Sommarkrysset och sedan blir det väl att käka och lite strech och massage att avsluta dagen med. 
Haft en riktigt fin dag, och kommer nog sova gott inatt eftersom förra natten blev så fruktansvärt dålig + att jag nu var iväg. 
Önskar er en fortsatt trevlig helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0