30:e November

Nu kommer detta inlägg säkert bli snurrigt. Jag är vaken än och kan inte sova, ligger nu i mitt rum hemma och tänker och funderar.
(Jag kom hem igår, lördag,för er som inte hänger med)
Varför jag funderar, kan jag egentligen inte svara på. För jag kommer ändå "ingenstans" med mina funderingar just nu, och det blir ju inte bättre av att tänka egentligen. Men ändå kan jag inte låta bli...
Tänker mycket på mina omläggningar som jag gör i veckorna. 
Igår var det redan rätt så blött av vätska på min benstump. Redan dagen efter omläggningen.. Det gör mig otroligt frustrerad och ledsen!
Att det pendlar så kraftigt med vätskandet tycker jag betyder på att kirurgerna inte lägger om och förstärker likadant. Det är jag till 99,9% säker på att dem inte gör. Det är även något jag kan se med blotta ögat och även känna att det inte görs.
Det är det jag funderar på, varför lägger dem inte om och förstärker likadant istället?
Eller ja, exakt likadan omläggning kan vara svårt att få. Men ofta är det ärligt talat inte ens i närheten. Jag har faktiskt tillsammans med ena läkaren kommit fram till en omläggning som fungerar och som jag tycker om, som inte heller är skadligt för mig. 
Så varför gör inte alla ungefär efter mina önskemål? 
Det skulle vara så mycket lättare att leva mellan omläggningarna om man får resultat som fungerar bra utan att det är dyngsurt på en gång. 
Mycket hänger på hur resultatet blir och det tror jag tyvärr inte att läkarna förstår..
Det jag skriver är inte för att klaga på läkarna eller vara elak, men jag förstår verkligen inte vad problemet är och varför dem inte lägger om hyfsat lika när det faktiskt finns sätt som fungerar hyfsat för mig och som JAG tycker om. 

Det är verkligen värdelöst när det är dyngsurt redan vid lunch, dagen efter omläggningen. 
Och detta måste jag tyvärr nu bära till nästa omläggning som är på tisdag, jag kommer få byta underlägg som jag sitter på precis som jag skulle ha kissat ner mig emellan åt, samt sätta på dynor ytterst på stumpen och byta ett antal gånger under dagarna fram till tisdag.  Det är ju inte så att vätskan torkar direkt, snarare blir det mer blött...

Fy fan, jag är så frustrerad och ledsen på det här. Även en liten del irritation.. Som sagt, jag vet inte varför jag tänker och funderar heller. Det är ju inte så det blir bättre direkt... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0