8:e Maj - Några rader.

Tänkte lämna lite rader här. Blir ingen jätte uppdatering just nu.. Är lite nedstämd på grund av stumpen. Det är jätte svullet, det gör jätte och och lindorna har glidit jätte mycket. Är inte alls glad så känner inte för att uppdatera så väldigt just nu.. 
Kom iallafall ut ur duschen för runt en timme sedan. Det blev en sen dusch idag men det gick väl det också. Dock känner jag mig små febrig och har gjort det hela dagen. För verkligen jätte mycket nu i duschen. Mer än vanligt. Deesutom krånglade det lite där med balsam flaskan. Kan ju berätta för er
Det var ju lite roligt så till och med jag började att skratta fast jag egentligen var nedstämd och trött redan i duschen. Innan jag börjar så kan jag ju berätta att jag har schampoo och balsam från Kicks i reseförpackningar. 
Hade precis schampoonerat håret och sköljt ur. Skulle ta balsam sedan. Bara det att den där flaskan var ju jätte hal så när jag försökte trycka ut balsamet så ploppade den upp i luften och flög iväg. Var bara att plocka upp flaskan och försöka igen - Men den ploppade ur handen igen och flög iväg. 
Sedan fick jag värsta supergreppet runt flaskan och skulle trycka ur balsamet. Men det var så lite kvar så det ville inte komma ut. Snurrade loss själva pipen på flaskan och försökte skaka ut en klick. Efter lite om och med så såg jag att en klick balsam var på väg ut. Men tror ni inte att den klicken hamnade bredvid mig isället för på min hand? jo givetvis! Haha! Så var det med det! 
 
Blev en liten uppdatering iallafall. Jag kände inte riktigt för att skriva. Mår som sagt inte helt okej just nu. Ligger nu bara i sängen här på sjukhuset och dricker te och ser på Eurovision Song Contest som går på ettan. Pratar lite med folk på facebook också. Skönt att inte göra något speciellt ibland 
Kanske ska försöka släcka tidigt till och med? Jag får se om det går p.ga stumpen. Annars kanske jag har en lite pysselstund inatt. Håller på att vika en bok och dekorera den. Kan lägga upp här när den är klar. Det är verkligen jätte lätt och kul och det passar alla i alla åldrar. Jag viker just nu på det lättaste sättet man kan 
 
Funderar på om jag ska ringa efter extra smärtstillande. Jag har verkligen jätte ont. Dels är stumpen jätte tung och svullen. Kan kanske ta gämför bild på mitt ben och stump så ni får se skillnaden. Nu är ju aldrig dem lika stora visserligen men den är ännu större nu. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0