16:e Juli - Oväntad resa..

Kvällen slutade med en nu oväntad resa i ambulansen till sjukhuset. 
Började att blöda hemma. 


Assistenten satte tryck och sedan ringdes ambulansen som kom ganska fort.
Dem var gulliga och satte på sirenerna i några sekunder på gården åt min bror (han är ca 2,5 år gammal) som tycker det är så fashinerande med bilar av olika slag.


Läget är stabilt sedan assistenten fixade tryck. Kanske blev det ett stopp nu, vilket jag naturligtvis hoppas.
Nu är jag iallafall på sjukhuset, för observation till omläggningen.

Blir lite ledsen på läkarna och deras omläggning. Lägger dem mindre material så kommer det gärna igenom på en gång. Och lägger dem mer material och gärna med marginal (lite utanför såren) så det sticker ut en del ur lindningen så verkar det hålla sig något bättre. Varför ska det vara så svårt att få till det? Känns som jag påpekar om omläggningen iprincip hela tiden.
Och så har jag bara läkarens ord i huvudet "att jag klagar" då jag vill önska om omläggningen. Det gör att jag tappar lusten till att be om hur jag vill ha det.
Nu var det ett tag sedan läkaren sa det och jag minns så tydligt att han även sa: Snart kommer ingen att vilja lägga om dig.
Det gör mig också jätte ledsen. Man säger väl inte så till en patient? Det är ju jag som ska ha det här till nästa omläggning, och det är väl mig det ska kännas bra för?
Och jag klagar verkligen inte på deras omläggning. Jag har önskemål om hur jag vill ha det och det är en väldig skillnad på klaga och att önska?! 

Ska avsluta nu. Jag behövde bara få ur min frustration och ledsamhet över det här med vården. 

Kommentarer
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Ååh stackare! :( <3

2014-07-16 @ 22:24:53
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: marie

Kramar om. Du är duktig på att skriva.💖💖💖

2014-07-16 @ 22:59:37
URL: http://skymmningssolen.blogg.se
Postat av: Martina

Alltså. Ursäkta men HUR FAN kan man säga så till en patient? Klart att du ska be om en omläggning som fungerar, och det ska inte hen klaga på. Nej fy vilken människa..

2014-07-17 @ 07:08:55
URL: http://www.nattstad.se/MartinaElizbeth
Postat av: Cissi

Sådär får man verkligen inte säga till en patient! Herregud, du måste ju få ha åsikter om hur du ska ha det eftersom det är dig och ingen annan det krånglar för om det inte blir rätt omlagt... Hade du bett om rosa rosetter och glitter på bandaget varje gång kanske jag hade förstått dem men nja... ;)

2014-07-18 @ 07:46:48
Postat av: Emma

Jag jobbar inom vården på ett sjukhus. Och skulle någon av mina kollegor säga så till en patient skulle jag säga att personen att dra åt fanders! Du borde göra en anmälan. Sånt ska inte hända!! blir galen när jag läser sånt här. Det är inte ditt fel och det är din fulla rättighet att bli nöjd utan att någon ska tycka att du klagar!

2014-07-27 @ 19:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0