30:e Januari - Torsdag..

God kväll! 
Ligger i sängen på sjukhuset nu igen som vanligt. Gör inte så mycket just nu. Har rätt tråkigt faktiskt, så därför tänkte jag att jag kan skriva lite här i bloggen. 
Min dag började med att jag blev väckt strax eftter elva av mamma som tyckte att jag skulle vakna. Hehe! 
Det var bara att lyda henne men jag var jätte trött efter igår. Den dagen var verkligen lyckad och jag tänker fortfarande på stunden nere på Strike. Det var så trevligt och roligt att vara där. Det säger jag inte bara för att jag känner ägarna. Utan det var verkligen det. Dem verkar ha så god stämmning i personalen där. 
Det var faktiskt fint att se! 
 
Nog om det och tillbaka till idag. Käkade flingor och mjölk till frukost. Sedan fick jag hjälp av mamma att linda stumpen för det behövdes. 
Efter det så sminkade jag mig och fixade mig iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kom som vanligt runt 15:00. Det var lite roligt när taxi chauffören kom. För han kom och knackade på och frågade om jag var hemma och mamma svarade att jag var det. 
Tydligen så hade han varit hem då jag låg på IVA och ingen hade varit hemma. Det vekade då som att det hade blivit nå miss i avbokningen av taxi. 
Strunt samma. Mamma sa: "Du hörde vem det är som kör va?" till mig. Och jag svarade "Ja, Pero"
Mamma undrade om han hette så. Sedan fick jag lära mig att det betyder prutt på finska. (och ja, mamma kan prata finska)  
Nu kommer jag ju tänka på det varenda gång han kommer.. Hm!
Framme på sjukhuset så tog man prover på mig ganska direkt och sedan så tog jag mig till apoteket och kiosken för jag hade lite jag skulle köpa där och även lite att posta i brevlådan som är där vid Entrén där allt finns typ. 
Köpte .b.la en egen febertermometer på apoteket, samt nässpray och tandkräm som jag behöver ha inne på mitt rum här på sjukhuset. Gick sedan och postade lite brev och efter det till kiosken. 
På kiosken köpte jag b.la en smörgås, MER festis, riskakor m.m som jag åt till middag. Var inte så sugen på mat faktiskt så tänkte att jag kan ta något lätt idag. 
Sedan gick jag tillbaka till avdelningen. 
 
 
 
Stannade på vägen och tog två bilder på mig när jag äter "krokofanter". Dem är rätt goda faktiskt. Det är typ skummgummi godis i mitten, tunn choklad runt och strössel på. Fick tre såna där "rader" för 10kr. Dem käkades upp rätt fort! 
På avdelningen käkade jag min lilla lätta middag. Sedan var det bara att ta sig in i duschen. Fick även reda på mitt blodvärde som låg på 83 idag så fick en påse blod idag igen. Hoppades att blodvärdet skulle vara bra för ville träffa en kompis efter omläggningen om jag mår bra. 
Men får jag blod så måste jag ha Desferal dropp som går efter och det tar så många timmar för den att droppa in. Men dem ska tydligen ta upp på ronden imorgon (fick jag höra nu) om det går att avbryta den lite tidigare imorgon om jag mår bra. Så hoppas! 
 
Nej men nu ska jag avsluta. Ska kolla runt lite på nätet nu och se om jag hittar nå intressant att läsa eller se. 
Avslutar med ytterligare en bild på mig som togs idag, men på mitt rum. Ibland är man flitig med bilder på sig själv. Hehe!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0