29:e Januari - Bra dag!

Åh vilken bra dag jag har haft idag. Min dag började klockan 08:00 av att jag fick mina morgonmediciner på sjukhuset. Blev ju som sagt kvar eftersom jag hade så ont av port-cath bytet igår.
Nåja, sov sedan till 10:00 då jag bestämde mig för att vakna för dagen. 
Fick hjälp med att linda stumpen och sedan fixade jag mig lite. För jag ville ner på stan en stund. Bla in på Panduro och sedan leta efter en födelsedagspresent till min lillebror som fyller 2år på lördag. 
Nog om det. Jag fick bil 13:05 till stan och sedan 17:00 därifrån. Men kvart över ett så hade fortfarande inte taxin konmit så jag ringde Samtrafik och frågade vart den är. Fick då reda att det inte fanns någon bil bokad.
Varför ger dem tider till den som vill boka bil eller buss sedan finns det liksom ingen. Det är ju riktigt dålig service. 
Frågade om det fanns någon buss hyfsat snart och fick då en 13:50 istället. Det var ju bara det att jag och en vän hade bestämt att vi skulle käka lunch ihop nere på Strike på deras lunchbuffé.
Men nu kom jag senare, men hon var jätte snäll och väntade på mig så jag också fick käka. 
Jag har nämligen inte varit där nere på Strike på jätte länge. Nu snackar jag flera flera år sen, och då var jag bara ner och tittade hur det såg ut. Men dem har gjort om jätte mycket (dem äger Strike, hehe) 
Och vad ska jag säga om det stället då. Jag är djupt imponerad över hur fint dem har fått till det, maten är super god och personalen är jätte trevliga och roliga. Åh vad jag gillar stället! 
Dem har en hel del roligt man kan göra där också, hänga i baren (haha nej då) bowla (både "vanlig" bowling och disco bowling, spela biljard, köra bil monitorer, tror jag det hette?
Ja, som sagt. Jag gillar det och jag hoppas jag snart kan få prova att bowla där. Har bara varit på Bellevue som det andra bowlingstället heter i Västerås. Men dem är inte ens i närheten över hur fint det är på Strike. 


Vid 15:00 gick jag därifrån. Jag skulle vänta på en annan vän nämligen. Gick då till Panduro för att kolla efter det jag sökte (samtidigt som jag hade smskontakt med min vän jag väntade på) hon försökte få tag på färdtjänst nämligen för att ta sig ner på stan. Inne på Panduro hittade jag dock inte allt jag sökte, så kanske måste beställa från nätet då. 
Sedan efter det så gick jag till BR för att kolla födelsedagspresent men hittade inget. 
Fortsatte även ha sms kontakt med min vän som jag väntade på men Samtrafik strulade för henne med. 
Tänkte att jag går runt i lite butiker med jag väntar. Gick även in i TGR och Zetterlunds. 
Hittade faktiskt födelsedagspresent på Zetterlunds. Köpte sån där "ritplatta" som man kan rita på och så drar man med en grej nedanför ritplattan så "suddas" det man ritar ut. 
Det är iallafall något. Min kompis kom sedan ner på stan och vi fikade en snabbis på Systrarna Eriksson, tror jag det hette. 
Har aldrig fikat där förut men det var gott. Dock var jag fortfarande mätt sen lunchen för åt rätt mycket. Men det var ju så gott! Haha! 
17:40 åkte jag från stan. För tiden jag fick först fanns det ju ingen bil knepigt nog. Men är glad att dagen blev lyckad ändå! Tack för en fin dag "C" och "L"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0