3:e Februari - Måndag.

God kväll på er alla! 
Jösses vad jag känner mig seg.. Upp tidigt idag nämligen. Vaknade först på morgonen av min lillasyster som var uppe tidigt p.ga att hon måste till skolan. 
Men där somnade jag om ganska fort igen kändes det som.. Men sedan vaknade jag igen strax efter 08:00. Skyndade att ta mina morgonmediciner och försökte sedan att somna om. 
Dock var det mycket svårare. Jag vet inte om det berodde på att jag skulle vakna för dagen om ungefär en timme vid den tidpunkten. Jag var egentligen dötrött och ville somna på bums för att få sova så länge som möjligt men kroppen stretade emot. 
Runt kvart över nio kom mamma in och skulle kolla till stumpen. Blev sur och sa: "Var du tvungen att komma in nu? Kunde du inte ha kommit in kvart över nio, då jag ska upp?"
Fick: "Klockan är ju det" till svar. 
Jaha. Det var det morgonen typ. Kändes som jag lagom han somna tills jag skulle vakna för dagen. Jaja... 
Käkade äggmackor till frukost tillsammans med bror. För det var ett tag sedan som jag käkade det.. Riktigt gott var det! 
Efter det så fick jag hjälp att linda lit epå stumpen av mamma. Det har svullnat till rejält upp mot ljumsken på vänstra sidan. Tror det beror på att jag inte fick hjälp att linda samma dag som jag hade omläggningen i fredags. Utan det lindades i lördags och på en natt hinner det tyvärr hända mycket på stumpen. 
Sedan runt 12:20 var det dags att åka till sjukhuset igen som vanligt så här på måndagarna. 
 
Kom fram och tog mina blodprover hysat direkt. Sedan tog jag det lite lungt till reprisen av Melodifestivalen som gick i lördags. Såg ni programmet? Vad tyckte ni om låtarna?
Sjålv så tycker inte jag någon alls var bra i lördags. Den enda som var "okej" var Yohio och denna låt var t.om bättre än hans förra låt Heartbrake hotel som han tävlade med förra året. Men denna låt är ju inget jag skulle sätta in i mobilen och lyssna på. 
Nåja. Tog mig sedan upp och ut en stund. Det var så skönt kände jag när jag gick in och ut ur taxin så ville passa på och dessutom har jag trottoarer, cykelvägar och vägarna blivit näs intill snöfria här i Västerås. Nu kan jag börja röra mig lite smått igen om jag vill ut och är ensam. Annars måste jag vänta på att jag kan ha någon med mig ifall jag skulle köra fast i snön som ligger på marken. Hjulen får inte alltid grepp och det behövs inte mycket snö heller för att fastna..
Ni som "använder" benen till att gå kanske inte tänker på sånt. Men lite snö kan göra att det kan bli ett helsike att ta sig fram. Så nu får snön gärna "försvinna" och aldrig mer komma tillbaka för i vår. Hehe!
Nog om de. Var ut en sväng till ICA. Tänkte köpa något gott att äta till middag. Tänkte först går till kiosken som vanligt men det är så förbaskat dyrt och där har jag ju ofta den senaste tiden. 
På ICA köpte jag färdiggrillad kyckling och potatissallad för en portion. Det passade perfekt. Köpte även med Fanta med jordgubb - och smak av kiwi. Har aldrig smakat den förut så ska bli kul att testa. 
När jag gick till affären så går man vid höghus (lägenheter) så föll det isklumpar från taken. Föll en stor klump bara ca 2 meter ifrån mig. Blev lite skärrad. Tänk om man hade varit på den punkten? 
Det kom en kvinna och var på väg förbi mig. T.om hon "hoppade" till och stannade upp. 
Vill ge en varning till er nu när det är töväder på olika ställen i landet att vara försiktiga. Man kan få rejäla skador om man får sånt på sig. 
När jag kom tillbaka till avdelningen så käkade jag upp min middag och sedan var det nästan dags för dusch inför omläggningen imorgon. 
Efter det så har jag kollat på Familjen Annorlunda. Tycker det är intressant att följa hur dem får deras dagar att gå ihop. Speciellt den familjen som har 12 barn (Norrström?) 
Pappan har väl 3 barn sedan tidigare förhållande också? Han har legat i! Hahah!  Nej nu var jag nästan lite elak. Men dem verkar vara härliga och en mysig familj och jag är imponerad över hur alla orkar med vardagen. Men i och för sig vet dem ju inget annat.
Mamman i familjen driver förresten en blogg. Här kan ni hitta den -------> Norrström
Ni ska jag avrunda och ringa efter något att käka innan jag ska fasta. Sedan ska jag käka medan jag kollar på klipp från Melodifestivalen. Uppsnack och inför Melodifestivalen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0