24:e Februari - Dålig start på veckan..

Vaknade strax efter klockan 08:00 och skulle ta mina morgonmediciner som vanligt. Skulle precis försöka somna om en lite stund.
Men känner att något varmt börjar rinna. Känner med fingret och det blev rött. Ringde mamma snabbt för visste inte om hon skulle höra mig om jag ropade. Telefonen bär hon på sig jämt. Om den inte är på laddning då. Men då hade hon iallafall hört den.
Hon kom in och hjälpte mig samtidigt som hon ringde ambulans. Den kom rätt fort och jag fick flyttas över till båren och så åkte vi mot akuten. 
På akuten kollade dem snabbt hur det såg ut och om det hade kommit nå mer. Sedan så tog man prover och jag skulle skrivas in för att sedan åka till min vanliga vårdavdelning.


Ligger med tjocka opdukar på stumpen.
När jag kom till avdelningen så vägde jag mig. Ligger 2,5+ Ungefär. Det är ju inte bra. För vanligtvis har jag väldigt svårt att gå upp i vikt, om jag inte samlar på mig vätska. Vilket jag misstänker att jag har gjort lite. Jag är inte svullen i själva "friska" delar av kroppen tycker jag men stumpen har svullnat upp och känns tung. Så jag vet inte...
Annars då? Jag väntar på att få åka upp på omläggning idag redan. Istället för imorgon. Det var okej för läkaren vilket jag tycker var jätte snällt. Vet inte hur jag skulle stå ut med att vänta till imorgon annars..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0