13:e Februari - Min dag!

God kväll på er alla! 
Tänkte berätta lite om min helt vanliga dag, här i min helt vanliga blogg 
Nää men.. Dagen började med att jag tänkte sova till 11:00.. Men blev väckt av mamma som tyckte att jag kunde vakna tidigae för att komma igång lite fortare. Så ja, det gjorde jag då. 
Började med att förstärka stumpen med hjälp av min assistent, för det vätskar något enormt just nu. Jag vet inte varför men det tär så otroligt mycket på psyket.. Blir så less av att ständigt vara blöt! 
När vi var klara med det så väntade vi på mamma som var iväg en stund. Hon skulle hämta ut ett paket till mig på Posten och köpa bacon (posten ligger vid ICA) för jag var sugen på att äta Carbonara till brunch. 
När hon kom hem öppnade jag paketet och detta fick jag av en jätte go tjej.. 
 
 
Hade kontakt med tjejen innan hon skickade detta och visste om att något skulle skickas. Men hon sa något litet. Och då förväntade jag mig något litet. Blev väldigt glatt överraskad! 
Stort jätte tack till dig!  Väljer nu att inte skriva ditt namn för det är inte alla som vill bli nämnda och det är självklart något jag respekterar. 
Tänk vad omtänksamma och fina människor det finns där ute! 
 
Sedan efter att jag hade öppnat detta så käkade jag min brunch. Det är så gott med spaghetti och bacon. Sedan ska man ha ett ägg i det så det inte blir för torrt. Mumma! Det är något jag aldrig tröttnar på och kan t.om äta det två gånger på en dag. - Det har hänt! 
Efter lunchen fixade jag mig bara iordning för att åka till sjukhuset som vanligt vid 15:00.
"Men vilket skit väder vi har haft idag. Iallafall här i Västerås. Det har regnat och varit blött och blaskigt. Det mesta av snön är nu borta." 
När jag kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska direkt och sedan väntade jag på pappa och Annabelle som skulle komma en kortis. 
Annabelle hade gjort Fillipinska piroger (hon är därifrån) som hon hade tagit med sig som jag fick smaka idag för första gången. 
Det var kyckling, potatis, ärtor, morot och russin i småbitar och så var det bröd runt om. Rätt gott faktiskt! Petade dock bort russinen för det tycker jag inte om. Men bortsett från det så åt jag faktiskt två stycken.  
 
 
Bild lånad av Annabelle.
Sedan var det dags för middag här på sjukhuset. Fick köttfärsås och "rör pasta", men pastan var kall konstigt nog. Det var jätte tråkigt. Grejen är att har det varit inne hos mig så får det inte tas till köket och t.ex värma. 
Jag åt bara lite. Tack och lov att hon hade pirogerna med sig så jag fick i mig lite mat. 
Mellan 19:00-19:30 så var det dags att ta sig in i duschen. Det blev sent idag in i duschen, men det gock bra ändå. Jag fick även reda på mitt blodvärde som låg på 96 idag. Det är ju jätte bra! 
Det låg på 99 sist så det har ju knappt gått ner heller. Super duper mega bra! 
 
Annars har jag inte gjort något annat idag. Bara setat på nätet sedan och nu ska jag ta bort mitt vattenfasta smink (som jag ej fick bort i duschen) innan jag glömmer, sedan ska jag skriva en notering och ta med till omläggningen imorgon. Lite saker dem ska tänka på. 
Hörs sedan, och god natt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0