18:e Augusti

Är just nu på sjukhuset igen så här på måndagar. Kom hit mellan 12:30 - 13:00 någon gång. Det har inte hänt så mycket just nu och idag. 
När jag kom fram så tog man prover direkt som vanligt. Sedan har jag bara kollat på TV i väntan på att få hjälp in i duschen. Bestämde mig för att bara vara på rummet idag på sjukhuset. Inte ta mig någonstans till t.ex kiosken eller så. 
Det är fortsatt jobbigt i kroppen. Stumpen har börjat att krångla idag. Jag har ont och så har all omläggningsmaterial och lindor liksom hasat ut lite. Så stumpen ser längre ut och det känns som allt sitter löst och ska lossna i minsta lilla rörelse jag gör. Dessutom blir jag svullen och det vätskar ur mina sår pga det här. Denna känsla är så extremt jobbig och frustrerande.  Jag har även en massa feber känningar kavar, som ont i huvudet, törstig och bara konstig i kroppen. Jag vet inte vad det beror på och vad det är som sker. Men som jag nämnde förut. Förmodligen någon infektion på gång. Frågan är vart? Jag misstänker nämligen något mellan 2-3 ställen. Om det såklart inte är fler ställen på en och samma gång.. 
 
Jag går fortfarande och oroar mig smått om att något ska "blixtra" ut i kroppen som gör att jag måste fira hela min födelsedag på sjukhuset samt hela den helgen. Jag vill verkligen inte det! 
Vill bara ha min omläggning som vanligt på fredag och sedan åka hem som vanligt fredag kväll. Det har jag sagt att jag vill. För jag tycker verkligen inte om att ändra och flytta omläggningsdagar. Det är bland det värsta jag vet. 
 
Samtidigt som jag oroar mig så vet jag att det inte blir bättre av att oroa mig. Det är inte så att "situationen blir bra" av det och att något ändras. Jag får försöka ta det som det kommer, och ta det då.
Annars då? Det händer inte så mycket mer ikväll, mer än att jag ska ta det lungt till imorgon och omläggning. Som sagt det känns inte bra just nu i varken stumpen eller kroppen
(såklart tillhör ju stumpen kroppen, men ni förstår kanske vad jag menar?) 
Tog upp det här med att allt hasar ut, till läkaren. Han lyssnade och verkade ta sig till det jag sa, och förklarade samtidigt hur det kan komma sig att det faktsikt hasar ut ibland. Men dem ska se över det och se om det finns något dem kan försöka göra så det blir något bättre. 
Tyvärr så är ju omläggningen sen imorgon. Dvs någon gång på eftermiddagen. Semestrarna är slut och nu blir det som det brukar igen. Det gör mig så less. Det är fruktansvärt jobbigt att vänta till efter lunch. Egentligen är det inte själva väntan som är jobbig. Jag väntar gärna, men när man inte alls mår bra och stumpen bara krånglar så är det verkligen en pina. Detta är precis det jag inte ser fram emot...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0