Min dag!

God kväll!
Nu är det inte mycket kvar av måndagen. Det är även höstlovsvecka nu i landet. Skönt med ledighet för er som går i skolan, och er med barn som kanske har ledigt någon/några dagar denna vecka 
Idag vaknade jag klockan 09:30 idag av att assistenten kom. Mamma (som även hon jobbar som assistent) har tagit ledigt dem pass som har mer timmar och så tar mamma bara passen som har någon/några få timme. Som b.la tisdag och fredag. 
Det är ju så onödigt att den andra assistenten ska sätta sig i bilen och åka ut till mig för dem få timmarna som blir. Det är det ju knappt värt ens.  Att mamma kommer att få "vara" mamma bara, den mesta av tiden kommer att kännas konstigt. Hehe men det kommer säkert att gå bra! Jag gillar tjejen som jobbar hos mig. 
 
Nog pratat om det. Fick frukost och har packat och fixat mig för att åka till sjukhuset. Som vanligt kom taxin runt 12:20.. 
När jag kom fram tog man blodprover och sedan tog jag mig ner till kiosken och apoteket. Köpte b.la en räksmögås och en redbull. Sedan gick jag vidare till Apoteket. 
Det är så gulligt att dem har bytt namn till Apoteket Hjärtat. Förut har jag för mig att det bara hette typ Vårdapoteket. 
Behövde köpa hem handskar och handsprit till assistenterna när dom jobbar hos mig. Ja, visserligen är det inte jag som står för det.  Utan jag lägger ut nu för det bara, sedan lämnar jag in kvittot till bolaget och så får jag pengarna tillbaka.
 
 
 
Kan ju berätta för er som inte förstår hur det funkar att det är inte jag som står för assistentens "kostnader" som t.ex handskar, tvål, toapapper, kaffe/te, frukt om vi ska ut någonstans på t.ex bio och så vidare. 
När jag sedan kom tillbaka till avdelningen igen så la jag mig i sängen och käkade på min räksmörgås som vart min sena lunch för jag åt bara frukost. Man hinner inte med att äta lunch när man åker den tiden som jag gör. Så antingen sen frukost (som smörgåsar) eller brunch (som lite lättare i matväg)
Fick även reda på mitt blodvärde i ungefär samma veva. Mitt HB (blodvärdet då) låg bara på 73 så får två påsar blod idag. Den första har ganska precis droppat in. 
 
Innan middagen så duschade jag. Sedan har jag bara kollat på TV och setat vid datorn. Har även lite feber ikväll. Tyvärr tror jag att någon infektion är på gång i stumpen för det kladdar lite här och där, och det luktar mycket mer än normalt från såren. 
Det är så irriterande för jag kan ju inte göra något åt det. Jag känner mig så ofräsch! 
Dessutom tror jag att jag håller på att få urinvägsinfektion också.. 
Nu ska jag avrunda.. Sköterskan kommer nog med andra blodpåsen snart också. 
 
 Avslutar med 2 färska bilder på mig! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Majken

Hej! Har du urinkateter?

2013-10-29 @ 17:41:09
Postat av: syster

va fin du är<3

2013-10-29 @ 19:21:57
URL: http://zpernillaz.blogg.se
Postat av: Jonna

Vilka fina bilder :) jösses vad fina ögonfransar du har! :)

2013-10-30 @ 15:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0