Svar på tal! (tidsinställt)

 
 
 
Svar: Jag vet inte riktigt hur jag ska ge svar och förklara så ni förstår. Jag tror det är lättare att förstå om man har varit med om något liknande själv. Men men, jag ska försöka. 
Först vill jag säga att det inte längre är farligt att det blöder. Dem stora blodbanorna är stängda som kunde ställa till det lite förut. 
Men det är väldigt obehagligt när man ser att det blöder. Jag har varit med om en del olika stora blödningar tidigare och när jag var 16 år så hade jag en riktigt stor blödning från stumpen. Då var det svårt att få stopp på det och ett trauma larm gick över sjukhuset, och jag sövdes för dem var tvungna att öppna upp allt då. 
När det inträffade var jag rent ut sagt livrädd. 
 
Det sitter i än idag i psyket. Så när det blöder så blir jag rädd och får ångest. Då känns det tryggare att åka till sjukhuset och vara på plats, där det finns fler personer som kan hjälpa och mer material om man skulle behöva. När jag åker in p.ga blödningar så måste jag åka via akuten för att skrivas in på avdelningen. 
 
Nu vart det lite prat om annat också men kort och gott. Dem stora blodbanorna är stängda. Det är inte farligt att det blöder nu. Och det slutar när man sätter förband på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0