Min torsdag!

God kväll på er alla! 
Torsdagen börjar gå mot sitt slut. Jag hoppas ni alla har haft en fin dag och att ni mår bra. Min dag har varit helt okej faktiskt. Det var lite åt det bättre hållet vilket var skönt. 
Dagen startade med att jag blev väckt av mamma strax innan nio. Det är alldeles för tidigt tycker jag men jag hade inget val. Taxin till sjukhuset kom så tidigt idag. 
När jag vaknade var jag verkligen jätte trött. Käkade frukost samtidigt som jag blundade. Mamma frågade till och med om jag sov med mackan i handen... Hm,, nåja.. 
Taxin kom 11:10. När jag kom fram till sjukhuset togs det prover för att kolla mitt blodvärde och kaliumvärde. Sen efter det så fick jag lunch. 
Kvart över ett kom psykoterapeuten igen för att vi ska fortsätta lära känna varandra. Vi började prata lite om allt möjligt, sen pratade vi mer om blod och blödningar som är det jobbiga för mig. 
När man berättar så kan man bli ledsen och tycka det är jobbigt, men ändå känns det skönt.. Det är konstigt det där tycker jag.. 
Vi pratade i ungefär en timme. Sen tog jag det lite lungt. Höll på med telefonen samtidigt som jag smsade med syrran (Pilla) som var på väg med Benjamin. 
Benjamin är min systerson för er nya som kanske inte vet. 
Jag bestämde sen att jag skulle ta mig upp i permobilen. Kollade vikten i samma veva med en såndär lift liknande grej. Jag kan säga att jag väger tok för lite. Skulle vilja gå upp i vikt men tyvärr är jag en såndär människa som står rätt stilla viktmässigt.. 
Efter att jag hade tagit vikten så gick jag, Pilla och Benjamin ner till Apoteket först och sen vidare till Cafeterian och fikade. Detta vart mitt köp från Apoteket: 
 
 
- Flourtabletter i citronsmak.
- Nagellack (tro det eller ej, men apoteket har jätte fina produkter) 
- Barn Schampoo och Balsam. Haha!
- Handkräm.
 
Bild från cafeterian på Pillas son som plockar med sin MER festis tetra och sugrör.
 
 
Vi satt i Cafeterian ett tag.. Sen gick vi vidare mot leketrapin som ligger vid barnavdelningarna. Dem hade stängt men det gick att "smita" in vid sjukgymnasterna och gå via den vägen. 
Dem är så snälla på lekterapin så det gör inget att man är där när dem inte är där. Bara man plockar undan efter sig, det man har tagit fram. 
Jag målade lite. En påsk teckning (som inte är klar) och sen tejpade jag fast ett papper på en drejskiva och gjorde en cirkeltecknig. 
 
 
Hittade min drömbil på lekterapin! Det får bara plats en i den, den är rosa och den är miljövänlig. Man behöver inte tanka utan man trampar sig framåt med fötterna. Söt va?  Haha! 
 
 
 Vi stannade på lekterapin tills dem skulle åka. Sen gick jag med dem till bussen. Eftersom det var lite tid kvar när vi var framme så gick vi till kiosken där jag handlade lite gott att dricka. 
Sen vart klockan helt plötsligt jätte mycket så Pilla och Benjamin var tvungna att gå och jag gick tillbaka till avdelningen utevägen så jag fick lite frisk luft. 
Annars har jag inte gjort något annat. Duschat inför imorgon och kollat på TV. Nu ska jag kolla lite på youtube och fika innan jag ska fasta. Sen ska jag försöka googla lite assistansbolag i Västerås. 
Avslutar med en bild på mig som jag tog idag. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Hur lång är du? Hur mycke väger du?

2013-03-29 @ 09:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0