Svar!

Oj vad bilden blev liten! Frågan är: Har du gått skola och gick du gymnasiet och vilken linje i så fall?

Svar: Jag har gått grundskolan. Det vill säga sexårs till nian. Men jagar inte gått gymnasiet. Jag gick IV (individuella programmet) ett år för jag fick inte godkänt i engelskan. Efter det började jag Barn och fritids programmet men där kunde jag inte gå kvar för där skulle man tvungen att gå praktik någonstans för att sedan få betyg. Och jag gick på omläggningar 2-3 gånger i veckan och missade ganska mycket från skolan då och kunde inte gå praktiken och praktiserade man inte så fick man inte dem där betygen och vart inte behörig att börja andra året, året där efter.

Men jag jobbade lite med svenskan som man studerade på gymnasiet. Fast jag gick på skolan på sjukhuset. (det var i gymnasie "åren" som jag var med om den stora blödningen och jag vart inskriven på sjukhuset en lång tid, det är en anledning till varför jag gick jag på sjukhuset)

Sedan vart jag inskriven på Medieprogrammet men jag orkade inte gå i skolan så pluggade sedan matte på distans. Men sen har det inte blivit nå mer pluggande för min del. Jag har alltså inga gymnasiebetyg. Men får väl försöka ta igen det när jag orkar. Plugga kan man göra hela livet, ens hälsa går först! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0