Måndag!

Måndag idag då. Måndag hela veckan! 
Nej jag skoja bara. Men jag tycker på något sätt att det är skönt när det är ny vecka och helgen är slut. Söndagarna känns så fasligt långa!  Tycker inte ni det?
Fast igår var det rätt okej ändå. Mådde ganska bra tack och lov!
 
Nåja nog om det. Måndag idag. Blev väckt 09:30 ungefär. Men "halv"sov vidare till 10:00.. Mamma och jag gjorde upp igår att hon skulle väcka mig 09:30 och att jag kunde få sova som längst till 10:00.. Längre går ju inte för annars blir det ju så stressigt med tanke på att jag har taxin 12:20 till sjukhuset. 
Men jag hade gärna sovit längre! 
Det är verkligen jätte tråkigt att jag ska sova som bäst på förmiddagen. Det får gärna vara tvärt om!
Strunt samma. Jag fick en fin frukost av mamma. Två rostade mackor och te att dricka + plus göra grönsaker som gurka, paprika och även jordgubbar plockade från gården! Det är inte ofta vi äter jordgubbar till frukost.
Efter frukosten så packade jag och gjorde mig iordning för att åka till sjukhuset. Vart ju även tvungen att fixa om två av mina naglar för jag slängde en blick på dem i all hast och såg att två av mina målningar (vad säger man btw?) var typ helt vridna i designen och det såg bara mosat och mojsigt ut typ. Antar att jag har legat på fingrarna på något konstigt vänster?
Väl framme på sjukhuset tog man prover ganska direkt och sedan tog jag det bara lugnt medan jag funderade på om jag skulle ta mig till kiosken eller inte för att köpa mat med mig upp. 
Men sedan bestämde jag mig för det. Började med att ta utvägen dit men det var såå varmt så jag gick in igen och tog innevägen dit. Jag fixar knappt att vara ute när det är så varmt! 
Skuggan möjligtvis men nu stod solen såpass att det bara var sol vart jag än var. 
Väl framme i kiosken kollade jag på vykorten som dem säljer där. Min lilla syster fyller år på lördag och jag ville ha med ett födelsedagskort till presenten hon ska få då! 
Jag var väl nere i kiosken i drygt 20 minuter innan jag tog mig tillbaka till avdelningen. Kunde inte välja kortet till min lillasyster så det var där det drog ut på tiden. 
När jag var Tillbaka på avdelningen tog jag smärtlindring inför duschen som är obligatorisk med bakteriedödande "medel" inför omläggningen. Väntade ungefär 30 minute och sedan var det in i duschen. 
Sedan på kvällen har jag bara spelat Sims på mobilen, suttit vid Facebook och kollat på tv. Nu när jag har avslutat detta inlägg funderar jag på att kolla på film. Väntar på sköterskan som ska koppla bort blod droppet (hade bara 67 i blodvärde) som gått klart och så ska jag få extra smärtstillande för jag har verkligen jätte ont!

Kommentarer
Postat av: Anonym

En kanske pinsam fråga men du behöv inte svara :/ duscha du själv eller få du hjälp?

2013-06-25 @ 21:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0