Hel tråkig vecka, hittills.. (tråkigt inlägg)

Usch vilken tråkig vecka jag har haft hittills. Åkte in till sjukhuset som vanligt i måndags. Det gick bra då. 
I tisdags hade jag omläggning som jag såg fram emot så  mycket och jag tänkte att det kommer nog bli helt hyffsad resultat. 
Men så fel jag hade. Vaknade upp på uppvaket med en fruktansvärd värk och smärta i stumpen. Det bultade, brändes och skavdes. Nästan så kändes det som någon försökte mörbulta stumpen.. 
Då såg jag dessutom att resultatet inte var bra. Det är knöligt lite var stans och väldigt ojämt. Lindar man tryck på det ojämna så är det självklart att det gör ont. Det blir ju som att linda in stenar som ligger och skaver mot min hud. Det har t.om gått hål på ett ställe på stumpen.
Sånt gör mig riktigt ledsen! Varför ska det vara så svårt att få till en bra omläggning för vissa?
Blir inte omläggningarna bra så styr det ju mitt liv rätt mycket genom att det gör ont och varenda liten rörelse är en pina ungefär. 
Hoppas fredagens omlläggning blir bra så man känner att man kan åka hem. Nu i tisdags kom jag ner till avdelningen och sen fick jag åka upp till uppvaket igen för att jag hade så ont. Dom har starkare smärtlindring där än på avdelningen. Det var därför jag åkte tillbaka...
 
Nä usch vilket tråkigt inlägg jag skrev nu.. Men jag behöver skriva av mig ibland... Jag hoppas ni alla mår bra iallafall! 
Trackback
RSS 2.0