Måndag!

Måndag idag då. Som vanligt tycker jag att det är rätt skönt att helgen är över. Men jag antar att dem flesta tycker tvärt om? 
Jag har haft en hyffsad bra dag. Packat och gjort mig iordning på förmiddagen och åkte till sjukhuset som vanligt vid lunch. 
Vägen dit var jätte dålig. Det var som att åka på en tvättbräda ute på landsvägarna. Usch! Bort med snön nu och hit med vår. Eller vad säger ni? 
Jag hade tur att chauffören var så förstående och kärde lungt på "tvättbräde" vägen.
 
När jag väl kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska direkt och efter det så väntade jag på Pilla och Benjamin. 
Mamma, Sanna och Rasmus kom i ungefär samma veva. Mamma hämtade ut mina mediciner idag.Eftersom jag inte har leg än så kan jag inte hämta ut så mamma har fullmakt på Apoteket. Men ett leg är på G tack och lov. Det måste försökas firas med krogen för första gången! 
Det var förresten jätte kul att alla var här samtidigt. Benjamin och Rasmus var lite blyga mot varandra till en början men sen tror jag det gick bra. 
Vid 17:00 gick alla och för mig var det dags för middag. Det blev Chili corn carne till mat. Den är faktiskt hyffsat god tack och lov. Så åt upp allt för en gångs skull! 
Mellan 1900-19:30 så var det dags för dusch för mig. Denna gång provade "vi" att duscha med bara en ur personalen istället för två. Det gick faktiskt jätte bra. Den ena gör nämligen inte så mycket i duschen, utan den står mest. Så därför försöker vi nu bara med en person som hjälper. 
Efter duschen så har jag inte gjort så mycket mer. Fått blod påkopplat som har gått klart och nu tickar desferalet på. Mitt blodvärde låg på 84 så det vart en påse blod idag. 
 
Nu är klockan typ 00:00. Jag ska kolla på Familjen Annorlunda och sen efter det kolla på datorn en stund innan jag ska försöka sova. Är jätte trött men det är svårt att finna ro att sova här tyvärr..  Därför blir det ofta att jag somnar när jag somnar och det kan vara allt mellan 02:00-05:00. 
Men jag känner att måndag till tisdag natten så gör det inte så mycket. Tisdagens omläggning blir oftast jätte sen och då får jag ändå bara vänta tills det blir dags. Istället för att vara vaken och tiden går skit sakta så sover jag oftast och då går tiden fortare. Eller den känns fortare.
Men nu ska jag avrunda och fortsätta med mitt. Jag avslutar med två bilder från idag på mig: 
 
Hade en inbakad fläta som "diadem" typ som mamma hade gjort. Det var skönt att få bort håret från ansiktet!
 
Så här såg jag ut då jag hade tagit ut flätan inför duschen: 
 
Förresten, det kommer komma svar på en fråga som jag har fått imorgon. Håll utkik! 

Kommentarer
Postat av: jaana

men du klär dej i lockigt oxså,jätte fint ju

2013-02-12 @ 07:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0