Jag svarar!


Fråga: Vart får du pengar i från? Jag menar inget illa men du verkar köpa rätt mycket.
 
Hej! Jag förstår att ni kanske undrar vad jag får pengar i från. Själv så tycker jag inte att jag köper så speciellt mycket men inom det "ämnet" så kan man ju tycka olika. Hehe!
Däremot, kan jag köpa mycken när jag väl shoppar. Jag shoppar typ sällan  men mycket (bara för att jag inte orkar ta mig upp och iväg så ofta) än ofta och lite i taget, om ni förstår? 
Sedan går det i perioder där jag beställer mer från nätet och mindre från nätet. Men nu i december månad så har det blivit så att när jag har jagat julklappar så har jag även passat på att beställa lite till mig (när jag har handlat från nätet) och köpt till mig själv (när jag är i butik)
Nu till din fråga. Jag får ett så kallat aktivitetsbidrag vid nedsatt arbetsförmåga. Det är på runt 6000 efter skatt. Exakta summa tänker jag inte gå in på här i bloggen. Är ni nyfikna så får ni googla. 
Men det är iallafall en summa som jag klarar mig på än så länge. Jag bor ju fortfarande hemma så mycket räkningskostnader som man skulle ha haft då man har egen lägenhet försvinner ju pga det. Som elräkning, kostnad för mat o.sv..
Men sedan när jag flyttar till eget så kommer det ansökas om bostadsbidrag b.la. Men det behöver jag inte gå in på nu.
 
Sedan kan jag tillägga att jag har en stor sparad summa på mitt konto. Men den summan skriver jag inte här..
Hoppas det blev ett någorlunda bra svar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0