Måndag!

God kväll på er!
Hoppas ni har haft en fin helg och ser fram emot denna nya vecka!
Det gör iallafall jag. Har haft en ganska blandad dag idag. Känt många olika känslor.. Dagen börjar med att jag vaknade 9:20. Ska försöka göra det varje måndag, för då slipper man stressa. Jag fick frukost av assistenten och sen skulle jag linda.
Mamma tog bort täcket för att komma lättare åt och då ser hon att det blöder ur stumpen. Jag kände innan att det rann och tröck lite med täcket. Sen tänkte jag inte mer på det. På samma ställe hade det nämligen kladdat igår så jag trodde det var kladd som rann. Därför kollade jag aldrig.
Men det var blod. Det var bara att plocka fram absdynor och linda om. Jag blir ju självklart jätte orolig.
Jag vet att jag inte kommer att dö när det blöder men jag får ändå en enorm ångest. Usch! Dessutom blir jag fruktansvärt ledsen över att det blöder från stumpen över huvud taget.
Nu har det blödit andra veckan i rad. Jag har tagit upp det medsköterskorna och sagt att dom ska föra det vidare till läkarn för så ska jag ju inte behöva ha det. Dom får ta mig fasen hitta på något, för fortsätter det såhär så kommer jag ju bli rädd varje söndag och måndag i fortsättningen...
Nu hade jag turen att det ungefär var 50minuter kvar innan jag skulle åka in.

Väl framme på sjukhuset var jag strax innan ett och strax efter ett kom Pilla och Benjamin hit. Hon hade med sig mat från McDonald´s. Det var gott! Tack Pilla!



Under tiden dom var här så har vi pratat, kollat på TV. Mamma och Rasmus kom även en sväng hit. Hon skulle lämna mina mediciner som hon hade hämtat ut.



Rasmus och Benjamin kollar in varandra.



Och Benjamin ville känna på Rasmus hela tiden. Gärna på huvudet! Hihi!



Pilla och barnen.

Senare på eftermiddagen kom lymfterapeuten hit. Berättade igen (som förra veckan) att det kan bli svårt med massage. Är ganska omlindad p.ga blödning igen. Men hon tog och masserade på övriga kroppen så gott det gick. Jag ville nämligen det. Jag sa som jag känner att när jag får massage. Det är i stort sett ända gången jag kan slappna av ordentligt.
Annars har det inte hänt så mycket mer.. Duschat och får blod nu. Påsen har snart tagit slut så jag ska väl ringa och be dem koppla bort det och så ska jag ta något att äta innan jag ska fasta.

Avslutar detta inlägg med en söt bild på Benjamin som jag tog idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0