Måndag!



Jaha ja. Ny vecka igen då.
Hoppas ni alla har haft en härlig helg? Min har varit helt okej. Varit hemma hela helgen och tagit det lungt och nu är det måndag igen.
Eller ja, den börjar gå mot sitt slut. Vad har jag gjort idag då? Vaknade runt 09:20 först av att assistenten kom. Vi har ändrat om lite på schemat och ska testa det nya nu. Men jag var som sagt skit trött och orkade knappt bry mig om att hon kom. Hihi! Så låg och drog mig lite till
Vid 10:00 käkade jag frukost och sen efter det var det bara att fixa iordning för att åka till sjukhuset. Taxin kommer som vanligt 12:20. Men idag var bärhjälpen sen så jag kom inte iväg förrän 12:45 ungefär. Det är synd att bårtransporten måste lida för att bärhjälpen är sen. Jag menar, när han hade lämnat av mig på sjukhuset så hade han typ 5 minuter till nästa... Så chauffören var rätt sur och stressad. Hehe!

Jag var på sjukhuset runt ett tiden idag. Började med att ta blodtrycket. Skulle tydligen börja med det varje gång jag kom hit tyckte en läkare. Varför vet jag inte?  Strax efter kom Pilla och Benjamin hit. Vi typ väntade på lymfterapeuten skulle komma och massera mig och att sköterskan skulle ta prover. Sen efter det så satte jag mig i rullstolen en stund. Pilla och jag ville till kiosken och köpa lite att käka. Jag hade skit ont i stumpen men kom upp ändå. Det ni! Känner mig stolt!
Pilla sa att hon kunde gå ner annars men jag ville ju så gärna följa med, så därför gjorde jag det. Jag köpte lite festis, macka och lite gott. Gick även förbi apoteket tillbaka till avdelningen där jag köpte tuggummin och C-Vitamin brustablett. Jag är rätt dålig på att käka frukt och sånt som innehåller vitaminer.
När vi välvar tillbaka till avdelningen kollade vi på Unga mödrar och käkade våra mackor. Sen strax efter så skulle dom två åka. Det är alltid trevligt att ha dem här och jag vet inte, men tyckte Benjamin skrattade mer idag. Han är verkligen urgullig när han ler och skrattar! Hihi!
Sen efter när dom åkte så har jag bara kollat på TV fram tills kvällen då jag skulle duscha. Fick även veta provsvaren och HB låg bra så jag slapp blod. Det låg bra i torsdags också. Det är skönt! Undra hur länge jag kan "hålla mig ifrån blod?". Haha låter som en vampyr, men ni förstår nog vad jag menar?
Däremot var kaliumet inte bra.  Det är väldigt högt just nu. Ligger på 5,8.. Fick en dos Resonium nyligen som ska sänka. Dock lite "synd" att dom bara gav mig en dos idag. Sen ska jag inte ha mer. Mina erfarenheter säger att kaliumet inte kommer gå ner med bara en dos.. Men men. Bara dom inte skjuter upp omläggningen.. Åh!

Nu börjar klockan närma sig tio och jag ska kolla runt lite på nätet nu och sen kanske kolla på film, beroende på hur mycket klockan blir. Annars blir det kanske att läsa lite. Fick in lite KP tidningar som Lekterapin lånade ut. Dem brukar vara ganska bra tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0