Uppdatering!

Somnade sent natten till idag. Vart lite stressad tillslut då. Kände bara att "jag måste sova, Jag måste sova"!
Pilla skulle komma förbi idag på förmiddagen och jag ville vara hyffsat pigg då. 
Tro det eller ej, men jag var vaken och kände mig pigg då hon kom strax efter 11 tiden. Det var nog p.ga ena kirurgen som kom in runt halv 11 då jag låg och sov  Han pratade lite om det här med magen som för överigt bara blir bättre och bättre. Han sa att jag fick börja äta lätt tuggad mat. Han pratade om smörgåsar, men mer då? Vad räknas som lätt tuggad? Tror jag måste googla lite sen.. 
Nog pratat om det. Pilla kom och det var kul att se henne igen. Det var ett tag sen nu. Benjamin var på dagis så hon kom ensam. Det kändes lite konstigt att inte han var med. 
 
 
Gammal bild
Man är ju så van att ha en liten kille här inne med Pilla. Men det var jätte trevligt ändå. Vi pratade lite om allt möjligt, vad som har hänt och så. Känns så skönt att man känner en sån bra tillit till henne! 
Vid ett tiden gick hon för det var dags att hämta killen på dagis. Vädret har ju inte varit det bästa idag så det var bra att hon var ute i god tid. 
Efter det så har jag kollat på TV och även sovit en liten stund. Vart så himla trött på eftermiddagen. 
Sen har man kollat på TV igen typ och pysslat lite.. Tiden går rätt långsamt här på sjukhuset.. Finns inte så mycket att göra. 
Det kom även en annan läkare och kände på magen. Han kände typ 3 gånger och sa sen: Men det känns mjukt och bra! sen gick han. 
Man ba: " Ja tack och hej liksom " 
 
Nu sitter jag här vid datorn. Spelar lite Runescape för att försöka skingra tankarna. Har ganska så ont just nu. Tycker inte smärtplåstret jag har fungerar så där jätte bra tyvärr.. 
Är det någon av er som spelar det spelet så bli vän med mig vett jag! Jag heter Lady_cat91 där! 
 
 
Där är jag och promenixar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0