Skriver om min lördag!

Hoppas ni har sovit gott! Jag hade tänkt blogga igår men mådde inte alls bra på kvällen hade så ont och var trött. Jag låg på helspänd hela tiden men försökte slappna av och andas lungt. Jag vet ju att det egentligen bara blir värre om man spääner sig och så.
För övrigt hade jag en väldigt fin dag. Sov till srax efter halv tolv. Sen satte jag på Idol och kollade. Jag såg ju inte hela programmet i fredags eftersom jag varenda gång åker hem klockan åtta, då det börjar. Så det kollade jag på igår istället.

Strax innan 14:00 kom johanna hit. Vi pratade mest. Det var ett tag sen jag träffade henne så vi hade gansak mycket strunt att prata om. Hihi!
Jag knådade även ihop chokladbolls smet och så fick vi käka dem och drack Cola och åt även chips som Johanna hade tagit med sig.



Jag rör om smeten. Och en bild på själv smeten. Ser ni att Johanna kom med på ett hörn? (högra bilden)

Det var verkligen jätte mysigt! Typ en timme innan hon skulle hem så pysslade vi med pärlor. Vi gjorde armband.



Så här vart mitt armband. Johannas tog jag aldrig kort på. Men hon hade ljusblåa pärlor med rosa blommor på. Vart ett fint somrigt armband.

När hon hade åkt. Strax innan 19:00 så har jag bara kollat på TV. Vart postkodsmiljonären på 4an och sen Helt magiskt på 1an.
Och sen har jga bara tagit det lungt. Värken steg sig sakta på. Sen framåt senare kvällen som 22-23 hade jag verkligen jätte ont. Ingenting hjälpte. Jag avskyr att det blir så. Man borde vara van vid det här laget med smärtor. Men det kanske man aldrig blir?

Nu ska jag kolla runt lie på datorn innan jag ska försöka sova en stund till. Är rätt pigg just nu. Men har en känsla av att det snart kommer vända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0