Min fredag..

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Kollade på slutet på Idol och även del 2 där man ser vem som åker ut. Tyckte inte om Amanda P så för mig gjorde det inget att hon åkte ut. Hoppas Robin åker ut nästa gång. Då blir det bra! Haha!
Tycker inte om att han är med. Han har ju redan släppt skivor. Visserligen i pojkgrupp då, men ändå. Tycker dom andra borde på chansen, dom som inte har gjort det. Vad tycker ni?

Nog pratat om Idol. Tänkte skriva om min lilla fredag. Strax efter att mamma hade varit hos mig på sjukhuset igår så drog jag ut en stund. Det regnade lite men det var inte riktigt kallt. Mer ruggigt. Det är verkligen knepigt väder för att vara November.
Men så länge det inte är snökaos så är jag nöjd!
Jag drog till Skiljebo för att köpa lite gott hem.



Mitt köp. Köpte även Vitlök salami. Mums!

Sen efter besöket där så drog jag tillbaka. Gick till cafeterian vid lassarettet för att köpa något att äta. Maten på avdelningen är inte direkt någon höjdare. Så då vart det en räkmacka och en liten MER dricka. Det är ju gott!



När jag kom tillbaka till avdelningen så var det bara ungefär en timme kvar innan jag skulle hem. Så då käkade jag och packade.
Var hemma runt 21:00!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0