Ett tag sen nu..

Hej hej!
Det var ett tag sen jag bloggade och skrev hur jag mår och så. Joo, jag mår väl bra men har det jobbigt med stumpen just nu. Det gör så fruktansvärt ont och det är så obehagligt. Dessutom vätskar det.
Förmodligen är det sånt jag får räkna med nu när det blir sommar och varmt men det är svårt.. Gillar inte det alls.
Men men..

Måndagen börjar lida mot sitt slut och jag är på sjukhuset nu som vanligt. Kom hit vid ett tiden. Sen har kuratorn kommit en snabbis men jag hade så ont så det vart inte så mycket prat. Kanske vart 15 minuter ungefär.
Efter det så tog man prover på mig. Mitt HB är lågt så får nu blod. Sista påsen droppar på nu. Tror HB:t låg på 76 om jag inte minns fel.
Man tog även CRP vet jag för att kolla om jag har någon infektion. Det är ju inte så super bra med stumpen och jag hade feber igår så det var nog bara bra. Fast svaret vet jag inte men antar att det är bra eftersom man inte har sagt något.
Senare på eftermiddagen kom lymfterapeuten och gav mig massage. Hade väldigt ont innan vi började, eller ja, innan hon började och vet ni vad? - efter hade jag inte ont alls!
Det är verkligen läskigt egentligen vad massage kan hjälpa när knappt medicinen hjälpte. Eller hur?

Annars har jag inte gjort något annat ikväll.. Tittat på TV och försökt fördriva tiden. Tittade på Teen mum på MTV. Ena tjejen där gav vårdnaden om sin son till sin mamma. Oj oj men det var nog lika bra. Snart ska jag titta på en dokumentär om en flicka vid namn Victoria. Det är repris från tidigare ikväll..

Vill verkligen ha omläggning NU! Det känns som det var en vecka sen.. Förlåt men gud vad jag upprepar ang stumpen.. Sorry!
Jaja, nu ska jag väl ta något att äta. Vart skit sugen på hamburgare från MAX! Men det är ju lite svårt att få tag på nu kanske. Hehe! Är så sugen att jag nästan blir lite ledsen. Det är riktigt jobbigt!



Mums!!

Nu har det blivit en lite uppdatering. Hoppas ni mår bra!! Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0