Måndag!

Måndag. Ny vecka!
Är på sjukhuset just nu. Har precis tittat på Teen mom och kollat lite kläder på nätet. Rensade ut igår i garderoben. Det behövdes.. Är så mycket som jag inte ens använder som bara tar plats.



Mamma la allt i sängen och så kollade jag igenom (på bilden är det en liten del)



Hittade en tröja som Jenny använde som jag har sparat. Försökte lukta om det luktade "Jenny". Men nää..

Jaja.. Tillbaka till idag då.. Vaknade vid 10.30. Åker tidigare till sjukhuset på måndagar som ni nog vet. Så jag har fixat mig iordning och sen åkte jag. När jag kom fram så tog man prover. Mitt HB var lågt så jag har fått två påsar blod.
Sen kom lymfterapeuten en stund och masserade. Det är så fruktansvärt skönt. Synd att det känns som tiden går så fort när hon håller på! Hihih!

Pappa och Annabelle kom förbi en sväng också. Dom ska till Fillipinerna snart så då kommer vi inte ses på bra länge. Till typ mitten av juli.
Annars har jag inte gjort något mer. Tittat på TV och duschat inför imorgon.
Har omläggning på tisdagmornar nu istället för efter lunch. Det är nu över sommaren. Troligen för att det är semestertider och så. Tycker det är super skönt för då slipper jag vänta halvadagen till omläggningen. Det är skit jobbigt för tiden går så sakta och så blir man både hungrig och törstig. Uuh! Så glad är jag! Hehe!

Brukar ju skriva hur jag har mått idag. Har mått ganska bra. Haft lite ont en tid idag men inte så fraligt länge och inte så ont. Så det har varit bra. Mindre bra är väl att jag har haft feber idag. Vet inte hur det är nu. Men tidigare på eftermiddagen låg det på 38.4. Tror inte jag har någon feber. Det känns inte som det. Men det gjorde det inte tidigare heller för den delen. Hehe!
Nu ska jag väl hitta på något, frågan är vad? Tjillevipp!!

Kommentarer
Postat av: En blogg om Kevin

Usch, har du också féber stackare :(

Krya på dig!

2011-06-20 @ 22:33:44
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0