God natt!

Hej!
Skriver snabbt nu innan jag ska försöka sova. Hoppas ni har haft en trevlig midsommarafton. Min kunde ha varit bättre. Var på sjukhuset till klockan 20.00. Sen åkte jag hem.
Det enda som var skönt att jag hade en tidig omläggning. Åkte inte dit 08.15. Det var klockan 09.00 istället.
Omläggningen gick bra!
Efter så sov jag en stund. Var så himla trött. Sov dessutom dåligt natten till igår.. Vart på några timmar. Had så fruktansvärt ont.
Så igår slappade jag typ bara. Och så har jag ätit! Hihi jösses alltså!
Dock var sjukhus maten inte god. Det stod att det skulle vara rökt kalkon och jag tänkte "det är säkert gott".
Men när jag väl fick se kalkonen så var det typ smörgåspålägg. Haha! Några skivor.
Ser ni? det var några skivor.
Inte så man blev mätt. Men mamma hade köpt en bakelse som jag åt. Ville först inte ha den men den var riktigt god så jag käkade upp den :) Hihi!
Mums!
När jag kom hem käkade jag MAX som chaffisen bjöd på. Han var snäll och ville det. Han sa att eftersom det är midsommar så kanske han kunde få bjuda? Först svarade jag att det inte behövdes. Men han ville och jag tänkte okej då. Det kan ju vara gott!
Och det var det! Men mamma hade även grillat hemma till mig. Käkade upp allt så jag är proppmätt nu. Tänk att det vart både utemat och grillat inom ca 2 timmar. Inte illa pinkat för en hund! ;) Nej då. Men det var bra gjort av mig. Gott var det!
Värst denna dag var ju att jag såg att min dator är trasig. Jag förstår bara inte hur den kan ha gått sönder? Den funkade så bra igår då jag hade den. (Det var sista gången) Och nu skulle jag sätta igång den hemma och skärmen är trasig. "Skärmluckan" är böjd och displayen är trasig. Och jag har inte ens rört datron idag föränn jag kom hem.. Det är konstigt! Jag är så fruktansvärt ledsen. Tror inte det går att laga. Måste troligen köpa en ny.
Har hela mitt liv på datorn typ. Bilder, musik, många filmer massa spel och så.. Men vad ska man göra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0