Torsdag!

Idag har jag faktiskt haft en bra dag. Sov till 12 typ. Sen väckte mamma mig och kom in med världens godaste mat hemma. Nämligen mammas spagetti och köttfärssås! Älskar den maten! Mycket fick jag också Mumma!



MATEN! Ser kanske inte så ätbart ut på bild men den är verkligen super god! Så jag var glad när mamma kom med det!

Sen när jag hade ätit upp så packade jag lite till sjukan och gjorde iordning mig. Sen var det i stort sett bara att åka.
Såg fram emot att komma till sjukhuset idag. Inte för sjukhuset skull utan för jag skulle få träffa min syster Pilla!
Det var meningen att hennes syster och hennes systers son skulle med men det blir en annan gång. Ni behöver ju inte veta varför det inte blev idag.
Pilla hade med sig mat från donken. Fick en ny hello kitty figur! Hihih!



Jag gillar dem! Sparar i stort sett allt med hello kitty på. Förutom godispapper som ni kanske fattar? Hahaha!

När Pilla var här så tittade vi på TV och pratade om massvis mellan himmel och jord. Det var verkligen jätte trevligt och jag känner att med Pilla kan man prata om allt med och det är super skönt!

Mamma kom förbi en snabbis till sjukan också och lämnade min nya telefon. Gav nämligen mamma pengar och hon åkte till elgiganten och handlade en ny till mig som jag har varit så sugen på. En LG GT400 i ROSA!
Så den började jag fixa med nu ikväll efter att jag hade duschat. Smarta jag försökte ladda mobilen utan batteriet i. Haha! Så ivrig va jag!
Jaja. Nu håller jag på att fixa över alla mina filer på den gamla mobilen till datorn för det finns ju inte kvar annars. Problemet är att USB kabeln har blivit knäpp och vill installera drivrutiner, trots att jag har använt den förut. Så nu måste jag ta allt via blue tooth till datorn. Det kommer ta sin lilla tid men vad ska man göra när man vill behålla sina filer? Blä vad drygt!!




Min mobil! Jaja, Önskar er en god natt, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde. Suck! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Pilla

du vet att du alltid kan prata med mig,om precis allt<3

kramis

2011-02-04 @ 18:17:52
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0