Länge sen nu..

Nu har jag inte skrivit så mycket på bloggen. Har inget att skriva för mina dagar ser likadana ut. Har ni någon idé?
Kom gärna med förslag i så fall. Det uppskattas!
Ja. Vad har hänt sist jag skrev?
Skrev ju den dagen då det var min systers års dag. Den dagen gick bra. Fast jag tycket det kändes som om folk trodde jag skulle typ gråta hela dagen. Fick några sms som det stod något liknande med: jag finns om du vill prata. Glöm inte att jag finns för dig. Os.v
Jag menar absolut inget illa men tror folk att vi i familjen ska sitta tillsammans och gråta? Den lördagen måste ju gå ändå. Och jag tog vara att tänka goda minnen och var bara hemma. Kände inte för så mycket annat den dagen.
Söndagen kom Carro! Det var super trevligt! Hade inte sett henne på ett bra tag!
Hon hade med sig födelsedagspresent och jul klapp till mig och jag hade detsamma till henne. Av mig fick hon ett örngott och tre olika paket doftjus. Av Carro fick jag Body Splash i Hello kitty (tror det var ett paket med 4st) och ett ljus i hjärta. Tack Carro! Får visa det sen när jag kommer hem. Är på sjukhuset som vanligt vid den här tiden.
Och jag har tagit prover. Mitt HB låg på 72 så jag fick en påse blod.
Träffade även på läkarn som kom in och pratade med mig och han var mycket nöjd med hur det såg ut på stumpen. Och sa dessutom att allt håller på att minska. Det låter toppen! Verkligen!
Hoppas det håller i sig dessutom. När han hade gått kom pappa och Annabelle på besök en stund. Kul och prata lite skit typ Hihih!
Sen har jag duschat och käkat lite kvällsfika. Sen har jag inte gjort så mycket mer än setat vid datorn. Tänkte försöka hålla mig vaken till reprisen av "sveriges värsta bilförare" missade det då jag var i duschen. och tycker det är roligt att se på för dom är så värdelösa! Haha! Men det blir nog ingen match med att hålla mig vaken tror jag. Brukar ju vara vaken länge. Bara för det, så är jag säkert inte det denna gång. Haha! Men annars kommer repris i helgen också.
Jaja. Det var allt från mig!



Min goda kvällsfika! Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0